Teen Titans Go Zie Space Jam film aangekondigd met eerste trailer

Cartoon Network heeft een nieuwe film aangekondigd, Teen Titans GO! See Space Jam, met een eerste trailer. Teen Titans Go! is een langlopende animatieserie op het netwerk, die momenteel midden in seizoen 7 zit. De serie is een spin-off van de originele Teen Titans die in een andere animatiestijl werd gemaakt, maar dezelfde personages en stemacteurs had.

Teen Titans Go! richt zich op jongere versies van klassieke DC-helden, waaronder Robin, Raven, Beast Boy, Cyborg en Starfire. Er zijn ook andere bekende personages verschenen, meestal in cameo’s of soortgelijke korte optredens. Dit zijn onder andere Batgirl, Aquaman, en Superman.

Naast de meer dan 300 afleveringen, zijn er ook twee Teen Titans Go! films gemaakt. Teen Titans Go! To the Movies kwam uit in 2018 en werd beschouwd als zowel een kritisch als commercieel succes. Hoewel die film een theatrale release kreeg, debuteerde de volgende, Teen Titans Go! vs. Teen Titans, in 2019 als een direct-to-video-film. Het diende als een cross-over tussen de twee Teen Titans-series en kreeg ook een overwegend positieve reactie van publiek en critici.

Nu, een derde Teen Titans Go! film is op komst. Volgens CBR, Teen Titans GO! See Space Jam uitgezonden op 20 juni om 18.00 uur. In de film zal de Teen Titans-bende het pad kruisen met de Nerdlucks van Space Jam, voorafgaand aan de release van Space Jam: A New Legacy op 16 juli. Bekijk hieronder de officiële synopsis en trailer van Cartoon Network:

In Teen Titans Go! See Space Jam krijgen de Teen Titans bezoek van de Nerdlucks, de iconische Space Jam-schurken die Michael Jordan en de Looney Tunes probeerden te vangen. Cyborg is verbaasd dat zijn mede-Titanen Space Jam nog nooit hebben gezien en organiseert een exclusief kijkfeestje. Als de Titanen naar een film kijken, moet je natuurlijk niet verwachten dat het muisstil is. Raven en Starfire geven commentaar, Cyborg presenteert de leuke weetjes, Beast Boy wijst op de kontfoto's, en Robin...nou ja, Robin vertrouwt hun nieuwe buitenaardse vrienden niet. Zijn de Nerdlucks hier om een onschuldig kijkfeestje bij te wonen, of hebben ze meer sinistere motieven in hun mouw?

Dit nieuws is spannend voor zowel degenen die genieten van Teen Titans Go! en Space Jam.

Het zal leuk zijn om de twee eigenschappen op deze manier samen te zien komen, en de trailer laat de film eruit zien als een leuk avontuur voor beide sets personages.

Het is ook een slimme manier voor Warner Bros. om de anticipatie op te bouwen voor Space Jam: A New Legacy en mogelijk een nieuw publiek aan te trekken voor de aankomende film.

Kinderen die Teen Titans Go! kijken, waren er nog niet toen de eerste Space Jam-film in 1996 uitkwam, maar deze cross-overfilm kan ervoor zorgen dat ze het vervolg wel willen zien als die in juli uitkomt.

Het is ook netjes dat Teen Titans GO! Space Jam zal zien, de werelden van DC en een van WB’s andere populaire franchises samenbrengt.

Hoewel het misschien een verrassende combinatie lijkt, geeft de trailer aan dat de twee goed bij elkaar passen en meer dan geschikt zijn om samen een spannende film te leiden.

Kijkers zullen de Nerdlucks de Teen Titans problemen kunnen zien veroorzaken wanneer de nieuwe film volgende maand wordt uitgezonden.