Hotel Transylvania 4 Trailer onthult Dracula’s menselijke transformatie

De trailer voor Hotel Transylvania 4, Transformania, is gearriveerd. De Hotel Transylvania franchise is een grote hit voor Sony Pictures Animation sinds de eerste film uitkwam in 2012. De serie biedt een lichtere, meer kindvriendelijke kijk op klassieke monsters zoals Graaf Dracula, Frankenstein en De Onzichtbare Man. De serie is bedacht door Todd Durham en telt inmiddels vier films, drie korte films, graphic novels, videogames en een Disney Channel tv-serie. Ondanks het succes, zal Hotel Transylvania 4 het laatste deel in de filmreeks zijn.

In april 2021 kreeg de aankomende film de ondertitel Transformania, evenals een nieuwe releasedatum van 23 juli.

Er is op dit moment nog niet veel bekend over het verhaal van de film, hoewel veel castleden uit eerdere films in de franchise terugkeren.

Een uitzondering is Adam Sandler, die in de eerste drie films de stem van Dracula vertolkte.

Het personage zal nog steeds een rol spelen in Hotel Transylvania 4, maar in plaats daarvan zal hij worden ingesproken door Brian Hull.

Sony deelde onlangs een teaser voor de film, maar ook die onthulde niet al te veel over het plot.

Nu heeft het publiek echter een beter idee van wat ze kunnen verwachten van de film dankzij de trailer die is gedeeld door Sony Pictures Animation.

De trailer laat zien hoe Andy Sambergs Johnny Loughran een monster wordt terwijl Dracula in een mens verandert, wat de Transformania-titel van de film verklaart.

Bekijk de blik op de laatste film in de Hotel Transylvania franchise hieronder:

Afgaande op deze trailer lijkt het erop dat de langlopende serie er met een knal uitgaat.

Een Freaky Friday-hommage past perfect bij de luchtige franchise, en het zal leuk zijn om de capriolen van Johnny en Drac in de film te zien als ze wennen aan het feit dat ze in wezen van plaats ruilen.

Hoewel het waarschijnlijk is dat de status quo zal worden hersteld tegen de tijd dat Hotel Transylvania 4 eindigt, moet het een leuke rit worden voor het publiek.

De trailer geeft ook meer inzicht in Hull’s optreden als Dracula.

Het lijkt erop dat het een vrij naadloze overgang zal zijn die de film niet al te veel zou moeten beïnvloeden.

Het helpt dat Hull ervaring heeft in de rol; hij sprak eerder in 2021 ook de stem in van Dracula in de Hotel Transylvania korte film Monster Pets.

Hoewel Sandler een aantal grote schoenen achterliet om te vullen na zijn vertrek, lijkt Hull de uitdaging meer dan aan te kunnen.

Hopelijk brengt Hotel Transylvania 4 de franchise tot een bevredigend einde.

Er staat veel druk op de laatste film in een serie om te presteren. In dit geval hoopt het publiek waarschijnlijk op meer van de humor, het hart, en de vermakelijke avonturen die de eerste drie films tot een succes maakten.

Na het zien van de trailer, lijkt dat waarschijnlijk te gebeuren.

One thought on “Hotel Transylvania 4 Trailer onthult Dracula’s menselijke transformatie

Comments are closed.