Snake Eyes Trailer introduceert Henry Golding’s G.I. Joe hero

De Snake Eyes: G.I. Joe Origins trailer is eindelijk hier, en geeft fans een blik op de live action terugkeer van de franchise. In plaats van het verhaal voort te zetten uit G.I. Joe: Rise of Cobra en G.I. Joe: Retaliation, zal de nieuwe film het verhaal rebooten met een nieuwe cast onder leiding van Henry Golding en met Andrew Koji, Iko Uwais, Úrsula Corberó, Samara Weaving, en Peter Mensah. Snake Eyes staat gepland voor een bioscooprelease op 23 juli 2021.

Zoals de titel al doet vermoeden, draait de film om de beroemdste ninja van G.I. Joe de zwartgeklede, stille krijger die bekend staat om het opruwen van de kwaadaardige agenten van Cobra. De film zal de begindagen van Snake Eyes tonen, voordat hij ooit de iconische helm droeg. In de film zal ook Storm Shadow te zien zijn, de oude rivaal van Snake Eyes die zich uiteindelijk bij de Cobra krachten voegt. Met wat geluk betekent dat een aantal spannende gevechten tussen de twee wanneer Snake Eyes in de bioscoop komt.

Dankzij de eerste trailer van Snake Eyes kunnen fans eindelijk een glimp opvangen van die komende gevechten. Hopelijk kan de film de hype van de trailer waarmaken en slagen waar vorige live-action G.I. Joe films tekort schoten. Bekijk de nieuwe Snake Eyes trailer hieronder.

Ook al is de trailer relatief kort, hij bevat toch een hoop leuke verrassingen voor wat komen gaat in de uiteindelijke film.

Golding’s film wordt klaargestoomd voor een volledige origin story, en de actie in de trailer zowel van Snake Eyes en de andere ninja’s, als van andere Joe-personages zoals Baroness en Scarlett is snel en stijlvol.

Er is zelfs een leuke tease van Snake Eyes kenmerkende helm met vizier uit de tekenfilm die Golding zeker zal opzetten tegen het einde van de film.

Zoals bij elk origin story is het vooral leuk om te zien hoe de held zijn klassieke kostuum aantrekt en volledig verandert in het personage dat fans kennen en waar ze van houden.

Natuurlijk, na de lauwe reacties op G.I. Joe’s laatste twee films, heeft deze aankomende film heel wat te bewijzen.

Het titulaire personage speelde een belangrijke rol in Rise of Cobra, maar hij was niet genoeg om die film te redden van negatieve kritieken.

Zal zijn rol in de live-action reboot van de franchise betere resultaten opleveren?

De tijd zal het leren, maar als het werk van Henry Golding uit het verleden en de flitsende actie uit de trailer een indicatie zijn, zou de film van Origins wel eens een film kunnen worden waar de fans trots op kunnen zijn.

Please follow and like us:
Snake Eyes Trailer introduceert Henry Golding's G.I. Joe hero 1
Pin Share

One thought on “Snake Eyes Trailer introduceert Henry Golding’s G.I. Joe hero

Comments are closed.