The Goldbergs Verlengd voor seizoen 9 bij ABC

The Goldbergs is officieel verlengd voor een negende seizoen bij ABC. Deze komedie uit de jaren 80, gebaseerd op de eigen familiegeschiedenis van bedenker Adam F. Goldberg, is uitgegroeid tot een zeer geliefde serie bij zowel fans als critici. De serie heeft Wendi McLendon-Covey, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia, Sam Lerner en Jeff Garlin in de hoofdrollen en gaat over de gekke avonturen van een disfunctionele, maar beminnelijke, familie.

The Goldbergs is al bijna acht jaar in de lucht, en nu lijkt het erop dat de serie niet snel zal stoppen.

Deadline meldt dat de beroemde komedieserie is verlengd voor een negende seizoen.

Dit komt na het onfortuinlijke overlijden van George Segal, die vanaf het begin een vaste gast in de serie was.

De Oscar-genomineerde acteur kreeg complicaties van een bypassoperatie en overleed op 87-jarige leeftijd in maart van dit jaar.

Hij speelde Beverly’s (McLendon-Covey) vader, Albert “Pops” Solomon.

The Goldbergs ster McLendon-Covey zei eerder dat de sitcom geen plannen heeft om het personage van Pops ooit opnieuw te casten.

ABC bracht een ontroerend eerbetoon aan de acteur door het afspelen van een 45-seconden durende clip ter nagedachtenis van de acteur na het nieuws van zijn overlijden.

Op dit moment is het onduidelijk hoe de programmamakers het vertrek van Pops in het komende seizoen zullen inpassen.

The Goldbergs Verlengd voor seizoen 9 bij ABC 44

The Goldbergs is al enkele jaren één van ABC’s best gewaardeerde komedies, dus deze vernieuwing komt niet als een complete verrassing.

Dit nieuws komt op hetzelfde moment dat ABC verschillende andere series vernieuwde waaronder Black-ish, The Conners, en The Rookie. Call Your Mother werd echter geannuleerd na slechts één seizoen.

Het feit dat The Goldbergs nu al bijna negen seizoenen kan uitgezonden worden, getuigt van de hoge kwaliteit van de teksten en de memorabele personages.

Please follow and like us:
The Goldbergs Verlengd voor seizoen 9 bij ABC 45
Pin Share

One thought on “The Goldbergs Verlengd voor seizoen 9 bij ABC

Comments are closed.