Ferry de voorloper van Undercover het lange wachten is bijna voorbij

Ferry de film die het verhaal brengt van Ferry Bouma is de film waar vele op zitten te wachten. Na een lange periode is het bijna zo ver. Vrijdag 14 mei wordt de film uitgebracht door Netflix. De film is een voorloper van de Netflix serie Undercover en brengt het verhaal hoe Ferry een grote drugsbaron werd en hoe hij zijn geliefde Daniëlle ontmoette. We geven nog even een overzicht wat er te verwachten is. We laten je kennis maken met de nieuwe personages en we zijn ook de trailer niet vergeten.

Als je Undercover de populaire serie op Netflix nog niet hebt gezien raden we aan om eerst de twee seizoenen van deze serie te bekijken op Netflix. De serie zal je meer inzicht geven om het verhaal van de film beter te begrijpen.

Het eerste seizoen zagen we Tom Waes als Bob en Anna Drijver als Kim om Ferry Bouman te vatten. Voor het tweede seizoen was de rol van Ferry Bouman veranderd van een hoofdrol naar een bijrol. De rol van zijn vrouw Daniëlle werd ook teruggedrongen en de aandacht ging meer naar Bob (Tom Waes).

Het is misschien wel door de fans van de serie die meer wilde weten over Ferry en het verhaal over zijn personage. De film Ferry brengt dan ook het verhaal van de drugsbaron, hoe hij een drugsbaron werd en hoe hij zijn vrouw Daniëlle ontmoette.

De serie undercover bracht een rolverdeling die uit veel Vlaamse leden bestond. De film zal een rolverdeling hebben die meer bestaat uit Nederlandse leden. Huub stapel en Monix Hendrickx zijn twee van de nieuwe Nederlandse cast leden. Raymond Thiry die de rol vertolkt van John zien we ook in de film. De film zal ook het verhaal brengen hoe John de rechterhand werd van Ferry.

Release Datum Ferry 14 mei 2021 op Netflix! Bekijk hieronder de trailer van de film en de clip die je laat kennismaken met de personages!

Please follow and like us:
Ferry de voorloper van Undercover het lange wachten is bijna voorbij 30
Pin Share

One thought on “Ferry de voorloper van Undercover het lange wachten is bijna voorbij

Comments are closed.