Call of Duty voegt misschien Die Hard’s John McClane & The Terminator toe

De bekende militaire shooter Call of Duty voegt binnenkort mogelijk nieuwe actiehelden uit de jaren 80 toe; namelijk Die Hard’s John McClane en The Terminator. Verschillende plagerijen voor iconische actiehelden zijn begonnen met opduiken over het hele web, zowel van officiële Call of Duty bronnen en populaire leakers in de gemeenschap. Deze twee helden zijn echter niet de enigen die worden verdacht van deelname aan de strijd.

Sylvester Stallone’s iconische veteranenheld, Rambo, wordt ook verwacht voor Call of Duty. Hoewel er nog niets is bevestigd, begon het officiële Twitter-account voor Call of Duty mensen te volgen met de achternaam Trautman, wat hint naar kolonel Sam Trautman uit de Rambo-films. Het lijkt erop dat Activision zeer binnenkort zal overgaan tot het thema van de jaren 80 door meer actiesterren toe te voegen.

Het officiële Twitter-account van Call of Duty tweette onlangs een link naar een website genaamd Nakatomi Duct Cleaning, een verwijzing naar de iconische scène waarin John McClane door de luchtkanalen van Nakatomi Plaza kruipt in Die Hard.

Fans kunnen “een afspraak maken” door op een knop te klikken, waarmee hun e-mail wordt geopend.

Tot nu toe is er nog niets teruggekomen toen we het adres probeerde te mailen. Tom Henderson, een bekende leaker, teasde ook dat The Terminator in het spel zou zitten, maar daar is nog niets officieel over gezegd of bevestigd.

Call of Duty had in oktober al Jigsaw uit de Saw-franchise en Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre in beeld, maar dat waren vooral skins voor andere operators, dus er was geen unieke voice-over.

Het is waarschijnlijk dat dit ook het geval zal zijn voor deze drie nieuwe jaren 80 iconen.

Er is nog niets bekend over wanneer we deze skins kunnen verwachten, maar het lijkt waarschijnlijk dat het later deze maand zal zijn.

Er zijn geen bijzondere redenen voor deze skins, in tegenstelling tot de eerder genoemde Halloween skins, maar toch is het leuk om te zien dat Activision de popcultuur op een leuke manier omarmt.

Rambo en The Terminator zijn beide in Mortal Kombat verschenen als gastvechters, waarbij Stallone de stem van de eerste insprak, dus het is niet hun eerste rodeo in de gamewereld.

Het is waarschijnlijk dat deze skins worden uitgebracht voor Warzone’s nieuwe 1984 makeover, maar Die Hard kwam eigenlijk pas in 1988 uit.

Natuurlijk, het is gewoon een battle royale spel, en Activision waarschijnlijk niet schelen zo veel over obsessieve over de continuïteit.

Of deze skins voor een beperkte tijd beschikbaar zullen zijn valt nog te bezien, maar het is mogelijk dat Activision een groot evenement aan het plannen is om deze personages in Call of Duty te verwelkomen.

One thought on “Call of Duty voegt misschien Die Hard’s John McClane & The Terminator toe

Comments are closed.