Young Sheldon Seizoen 4 Finale Trailer plaagt emotionele aflevering

CBS geeft de eerste promo vrij voor Young Sheldon seizoen 4 finale en het plaagt een emotionele aflevering voor de Coopers. Ondanks de productie hindernissen veroorzaakt door de coronavirus pandemie, heeft The Big Bang Theory spinoff nog maar een uitje te gaan voordat het huidige jaar wordt afgesloten.

Na het inkorten van seizoen 3 volgens gezondheidsrichtlijnen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, ging Young Sheldon verder met zijn verhaal zoals CBS het gepland had.

Er is veel gebeurd in de loop van seizoen 4, waaronder Sheldon die officieel naar de universiteit van East Texas Tech gaat.

Ondertussen beginnen er scheurtjes te komen in het huwelijk van George Sr. en Mary, alhoewel de sitcom niet ronduit wilde vaststellen dat ze op weg zijn naar een moeilijke tijd.

De voorlaatste aflevering getiteld “A Black Hole” eindigde op een aangrijpende noot toen Sheldon en zijn vader een zeldzaam teder moment deelden.

Om de aankomende Young Sheldon seizoen 4 finale op te peppen, geeft CBS de eerste blik op de aflevering getiteld “The Wild and Woolly World of Nonlinear Dynamics” vrij.

Klokkend in slechts 19 seconden, lijkt het alsof Missy de hoofdpersoon van het verhaal zou zijn als ze omgaat met enkele onbekende emotionele stress die leidt tot Sheldon die moet bijspringen om zijn tweeling te ondersteunen.

Ergens anders hebben George Sr. en Mary ruzie, maar er wordt geen context gegeven. Interessant is dat de clip ook belooft dat de gebeurtenissen van het uitje tijdens de zomervakantie zullen worden besproken. Bekijk de clip gedeeld door TV Promos op YouTube hieronder:

Het lijkt een vreemde gang van zaken om plotseling een verhaallijn te hebben waarin Missy centraal staat in de allerlaatste aflevering van Young Sheldon seizoen 4. Gedurende het hele jaar was ze vaak gedegradeerd tot B-lijn, met Sheldon begrijpelijkerwijs altijd het middelpunt van het verhaal.

Ze had echter wel een paar belangrijke momenten, zoals haar eerste afspraakje en haar eerste kus.

Het is niet zeker wat haar dwars zit in de komende aflevering, maar het lijkt erop dat ze het emotioneel moeilijk heeft.

Ondertussen is de ruzie tussen George Sr. en Mary misschien gewoon de aanloop naar de onvermijdelijke ineenstorting van hun huwelijk, zoals Sheldon vertelde in The Big Bang Theory.

Hoe vreemd het primaire verhaal ook is van de finale van Young Sheldon seizoen 4, het grijpt op de een of andere manier terug op de première van het jaar, toen Sheldon begon te twijfelen over het begin van zijn studie.

Het was Missy die hem aanmoedigde dat verandering goed is en dat wat er ook op zijn pad zou komen op zijn nieuwe school, het wel goed zou komen.

Deze keer is het echter Sheldons beurt om zijn tweelingzus te steunen die op de een of andere manier heeft besloten om weg te lopen.

Het spannend hoe de komende aflevering zal eindigen, maar fans zijn er in ieder geval van verzekerd dat jonge Sheldon terug zal komen voor een seizoen 5 omdat het een zeldzame drie seizoenen verlenging heeft gekregen van CBS.

Please follow and like us:
Young Sheldon Seizoen 4 Finale Trailer plaagt emotionele aflevering 54
Pin Share

One thought on “Young Sheldon Seizoen 4 Finale Trailer plaagt emotionele aflevering

Comments are closed.