Disney+ The Muppets eerste Halloween Special komt deze herfst

Een Muppets Halloween special, Muppets Haunted Mansion komt dit najaar naar Disney+. Door hun ups en downs sinds de première van The Muppet Show in 1976, zijn de Muppets een van de meest vertederende en aanbeden iconen van de popcultuur gebleven. Disney+ heeft zichzelf bewezen als de thuisbasis van de laatste Muppet renaissance. De streamingdienst maakte eerder dit jaar voor het eerst alle vijf seizoenen van The Muppet Show beschikbaar om te streamen. 

Disney kondigde onlangs aan dat ze zouden samenwerken met The Jim Henson Company om een biopic te maken van de geliefde man achter The Muppets.

Nu is Disney+ de officiële thuisbasis van de allereerste Muppet Halloween Special. In een video geplaatst op het officiële YouTube-kanaal van The Muppets, kondigen Gonzo en Pepe The King Prawn samen een “gloednieuw verhaal van totale griezeligheid aan – Muppets Haunted Mansion.” Bekijk de volledige video hieronder:

Vergezeld door een overvloedige hoeveelheid bliksem, belooft Gonzo de kijkers hun meest “hilarische en schrijnende Halloween ooit” dat is alles wat op dit moment bekend is over het plot van Muppets Haunted Mansion.

Dat gezegd zijnde, suggereren de titel en het lettertype dat de Muppets een van Disney’s meest duurzame en angstaanjagende attracties in pretparken gaan verkennen – die op het punt staat om nog een verfilming van zichzelf te krijgen. De algemene liefde van de Muppets voor chaos is perfect geschikt voor de griezeligste nacht van het jaar, en Muppets Haunted Mansion zal zeker veel meer hilarisch dan schrijnend zijn.

Please follow and like us:
Disney+ The Muppets eerste Halloween Special komt deze herfst 61
Pin Share

One thought on “Disney+ The Muppets eerste Halloween Special komt deze herfst

Comments are closed.