Mindhunter Netflix Seizoen 3 Nog Niet Helemaal Afgeschreven

Mindhunter Vorig jaren waren fans van de populaire serie van Netflix Mindhunter misnoegd tot boos toen het nieuws werd bekend gemaakt dat Mindhunter in een onbepaalde wachttijd was geplaatst en dat de contracten van de cast zouden worden vrijgegeven.

Vele fans hadden geen hoop meer dat de serie nog zou worden voortgezet. Voor een derde seizoen was er geen hoop of vooruitzicht meer en het zag er naar uit dat Mindhunter een stil einde zou beleven.

Nu is er opnieuw hoop volgens een rapport van Small Screen die er daadwerkelijk van overtuigd zijn dat er tocht een derde seizoen zal komen van Mindhunter de serie met het seriemoordenaars thema.

Verwijzend naar belangrijke bronnen die dicht bij de streaminggigant aanwezig zijn meld het rapport dat er terug gesprekken zijn tussen Netflix en de regisseur, uitvoerend producent en co-showrunner David Fincher.

David Fincher tekende eind vorig jaar een exclusief vierjarige deal met Netflix waaruit de Academy Award genomineerde film Mank is gemaakt, een film die kan omschreven worden als een passieproject van de vooraanstaande filmmaker.

Het is een hele opgave voor David Fincher om seizoenen voor Mindhunter te realiseren wat ook op te maken is uit zijn uitspraak dat het werkweken zijn van 90 uur. Het heel vermoeiend is en heel veel vraagt van de hele cast. Fincher is er zelf niet van overtuigd dat hij het op dit moment het kan opbrengen om een derde seizoen te realiseren.

Een ander groot probleem is het enorme budget rekening houdend met het aantal kijkers is het een dure serie volgens Fincher.

Het budget voor seizoen 3 wordt bekeken, maar Fincher is er van overtuigd dat een derde seizoen niet mogelijk is als het budget minder zou zijn als voor het tweede seizoen.

Of het budget, de kostprijs een groot probleem is voor Netflix is twijfelachtig. Netflix heeft veel geld over voor een potentiële prijswinnaar.

Door de omstandigheden en een pauze in de originele content van Netflix is het juist goed nieuws voor Mindhunter het derde seizoen.

Netflix zal zeker bereid zijn om vast te houden aan een van zijn populaire series ook al is het volgens het hoge budget een verliesleider.

Er zijn vele positieve punten die voor een derde seizoen spreken. We volgen het nieuws voor het derde seizoen en hopen dat we snel goed nieuws kunnen melden over een officiële bevestiging.

Op dit ogenblik gaan er al berichten rond dat er een derde seizoen komt, laat je niet misleiden de gesprekken zijn gestart en er is goede hoop, maar dit wil nog niet zeggen dat het derde seizoen een realiteit is.

Please follow and like us:
Mindhunter Netflix Seizoen 3 Nog Niet Helemaal Afgeschreven 17
Pin Share