West Side Story Trailer Geeft Eerste Blik Op De Remake Van Steven Spielberg

De eerste trailer voor de West Side Story remake van Steven Spielberg is hier. West Side Story begon als een musical gemaakt door Arthur Laurents, Stephen Sondheim en Leonard Bernstein als een nieuwe kijk op het klassieke verhaal Romeo en Julia van William Shakespeare. De film speelt zich af in een New York uit de jaren 50 en volgt de rivaliteit tussen twee bendes, de Jets en de Sharks. De Broadway-musical werd in 1961 aangepast voor het grote scherm door Robert Wise en Jerome Robbins, en de originele film werd een klassieker na het winnen van 10 Academy Awards.

50 jaar na het succes van de film brengt de legendarische regisseur Steven Spielberg het geliefde verhaal op een nieuwe manier terug naar de zalen.

De film is zijn eerste musical en bevat een jonge en diverse cast, geleid door Baby Driver- ster Ansel Elgort als Tony en nieuwkomer Rachel Zegler als Maria.

Ze staan ​​centraal in het liefdesverhaal van West Side Story, maar het bevat ook Ariana DeBose als Anita, David Alvarez als Bernardo, Mike Faist als Riff, Corey Stoll en Brian D’Arcy als politieagenten, en de originele film van West Side Story ster Rita Moreno als Valentina.

Nu, nadat Disney vanwege COVID-19 gedwongen was de film een ​​jaar terug te duwen, is de eerste trailer officieel gearriveerd.

Na eerdere berichten dat de eerste trailer voor de West Side Story- remake van Steven Spielberg zou worden uitgezonden tijdens de 93e Academy Awards, zijn de debuutbeelden officieel vrijgegeven. De trailer belicht Spielbergs kijk op de klassieke musical voorafgaand aan de release op 10 december 2021 exclusief in de bioscoop.

De eerste trailer voor West Side Story is een intrigerende tease van Steven Spielbergs nieuwste regie.

Wat de meeste fans van de musical of originele film misschien verbaast, is het gebrek aan nadruk op de muziek.

Er zijn hints van nummers van West Side Story en Moreno die Somewhere zingt, maar de eerste trailer onthult volledig hoe Spielberg de danssequenties ensceneert en fotografeert.

Dit zou zomaar voor de teaser-trailer kunnen zijn, en toekomstig marketingmateriaal kan de volledige reikwijdte van dit nieuwe West Side Story belichten.

Het is intrigerend om te zien hoe Disney en Fox West Side Story al op de markt brengen.

Door de trailer lijkt en voelt het meer op een traditionele Spielberg-film in plaats van op een musical.

Dit beeldmateriaal leunt zwaar op de rivaliteit tussen Jets en Sharks en plaagt alleen de romantiek die ontstaat tussen Tony en Maria.

Spielberg die mogelijk meer in het drama leunde, zou zeker helpen zijn West Side Story te onderscheiden van het origineel, maar fans van de musical mogen niet verwachten dat de remake volledig verstoken is van de verwachte muzikale elementen.

In plaats daarvan proberen Disney en Fox West Side Story misschien meer dan een drama te positioneren, zodat het een grote aanwezigheid kan hebben bij de Oscars van volgend jaar.

One thought on “West Side Story Trailer Geeft Eerste Blik Op De Remake Van Steven Spielberg

Comments are closed.