Genshin Impact Game Rpg Actie Rollenspel Release 28 april 2021

Genshin Impact Welkom in de prachtige fantasiewereld van Teyvat. Betreed een enorme open wereld van avontuur en mysterie, waar heroïsche speurtochten wachten. Als reiziger uit een andere wereld moet je je verloren broer of zus vinden en de vele geheimen van Teyvat ontrafelen. Samen met Paimon, een goedhartige sprite-gids, neemt je missie je mee door prachtige bossen, bruisende steden en verraderlijke kerkers.

En hoewel je reis je misschien op het pad van genadeloze vijanden en duivelse puzzels brengt, kun je rekenen op talloze speelbare bondgenoten om je aan te sluiten bij je aangepaste groep van vier, waarbij ze de kracht van de elementen gebruiken om alle obstakels te overwinnen.

Genshin Impact Belangrijkste Kenmerken

Verken Teyvat zoals u dat wilt. Vlieg over de open wereld, zwem in een enorme zee, beklim bergen en dwaal af van de gebaande paden.

Of je nu besluit de verhaallijn te volgen of gewoon geniet van de prachtige omgeving, Teyvat is aan jou om te ontdekken.

Voeg maximaal vier groepsleden toe. Kies wie aan je zijde vecht, met meer dan 30 personages die je kunt ontmoeten en creëer je team met elk verschillende vaardigheden, persoonlijkheden en vechtstijlen.

Kies jij Jean, de waarnemend grootmeester van de ridders? Of Lisa, een heks die de rauwe kracht van bliksem gebruikt?

Beheers de zeven elementen. Bestuur en combineer Pyro, Hydro, Electro, Anemo, Dendro, Cryo en Geo om uitdagende puzzels op te lossen en krachtige aanvallen te ontketenen.

Reis alleen of jaag samen. Ga zelf de strijd aan of nodig je vrienden uit om tegen gevaarlijke monsters te vechten en samen de geheimen van deze uitgestrekte wereld te ontdekken.

Genshin Impact Trailer