Netflix Helena Bergström’s film Dancing Queens Release Juni 2021

Netflix heeft de premièredatum en de teaser aan voor de Zweedse film Dancing Queens. De film, gemaakt door de veelgeprezen actrice en regisseur Helena Bergström. Helena Bergström kreeg in 1994 voor haar rol in Pariserhjulet en Sista dansen een Guldenbagge een Zweedse film award die vanaf 1964 jaarlijks wordt uitgereikt. Ze kreeg de award voor beste vrouwelijke hoofdrol. 

Dancing Queens Netflix Afbeeldingen

Het Verhaal Dancing Queens

Het verhaal draait om Dylan Pettersson (Molly Nutley), een 23-jarig meisje van een klein eiland in de Bohuslän-archipel met grote dansambities. Wanneer ze wordt overhaald om te gaan schoonmaken bij de worstelende dragclub Queens ontdekt de sterdanser en choreograaf van de club (Fredrik Quiñones) per ongeluk het talent van Dylan. Ze wil wanhopig deel uitmaken van de show, maar ze is een meisje – en het is een dragshow. Maar waar een wil is, is een weg.

Officiële Teaser

Details Film Dancing Queens

Dancing Queens wordt geregisseerd door Helena Bergström die samen met Denize Karabuda ook scenarioschrijver is. Joana Sorobetea van Sweetwater Productions is de producent van de film met Colin Nutley en Mikael Bergkvist als uitvoerende producenten. DOP is Peter Mokrosinski. De kostuums zijn gemaakt door de Zweedse modeontwerpster Camilla Thulin en de Noorse Gaute Storaas componeert de muziek.

www.netflix.com/dancingqueens

Release Netflix Dancing Queens Helena Bergström

De film Dancing Queens van Helena Bergström zal zijn debuut maken op 3 juni 2021 op de grootste streamer!

Please follow and like us:
Netflix Helena Bergström's film Dancing Queens Release Juni 2021 17
Pin Share