The Imperfects Netflix Sci Fi Serie

The Imperfects is een aankomende nieuwe Sci-Fi serie voor Netflix. De serie wordt gemaakt door Dennis Heaton en Shelley Eriksen. Italia Ricci bekend van Designated Survivor en Chasing Life zien we in de hoofdrol. Netflix heeft een serie bestelling opdracht gegeven voor 10 afleveringen.

The Imperfects regie is in handen van Giuliano Pighi. Shelley Eriksen neemt het schrijven en uitvoerend producent voor haar rekening. Dennis Heaton als uitvoerend producent en Mathias Herndl als co-uitvoerend producent.

The Imperfects het verhaal

Over het verhaal is nog niet veel bekend gemaakt maar de Officiële logline geeft ons een beetje informatie waar we mee verder kunnen.

De serie gaat over drie twintigers die na een experimentele gentherapie in monsters veranderen die zich verenigen om de verantwoordelijke wetenschappers op te sporen en hen dwingen ze weer menselijk te maken.

Dr. Sydney Burke een briljante wetenschapper die haar fouten uit het verleden zowel professioneel al ethisch wil herstellen werkt samen met Abbi, Juan en Tilda om de wetenschapper te vinden die verantwoordelijk is voor hun grimmig lot.

The Imperfects De Rolverdeling

  • Italia Ricci als Dr. Sydney Burke
  • Morgan Taylor Campbell als Tilda Webber
  • Kyra Zagorsky als Isabel Finch
  • Celina Martin als Hannah Moore
  • Rhianna Jagpal als Abbi Singh
  • Rhys Nicholson als Dr. Alex Sarkov
  • Mya Lowe als Jules
  • Iñaki Godoy als Juan Ruiz
 

De regie is in handen van Giuliano Pighi. Shelley Eriksen neemt het schrijven en uitvoerend producent voor haar rekening. Dennis Heaton als uitvoerend producent en Mathias Herndl als co-uitvoerend producent.

Filmen en Productie

De voornaamste filmlocaties zijn Vancouver, British Columbia en Canada?

Op 29 maart 2021 is het filmen gestart en zal eindigen op 30 juni 2021.

Release Datum

De serie The Imperfects zal ten vroegste in 2022 verschijnen op Netflix een officiële releasdatum is nog niet bekend!

Please follow and like us:
The Imperfects Netflix Sci Fi Serie 16
Pin Share

One thought on “The Imperfects Netflix Sci Fi Serie

Comments are closed.