Netflix bestelt Wings Of Fire 1e Animatieserie Van Ava DuVernay

Netflix heeft officieel de geanimeerde tv-aanpassing Wings of Fire besteld, onder leiding van Ava DuVernay. De aankomende Netflix-serie is gebaseerd op een gelijknamige boekenreeks, geschreven door Tui T. Sutherland. Het eerste boek van de serie verscheen in 2012 en de serie heeft een indrukwekkende collectie van 15 boeken opgeleverd.

Wings Of Fire is officieel opgehaald door Netflix samen met DuVernay. Hoewel DuVernay een indrukwekkende en lange collectie werken heeft, wordt dit haar eerste animatieserie.

De serie zal bestaan ​​uit tien afleveringen van 40 minuten. DuVernay zal samenwerken met showrunners Dan Milano ( Glitch Techs ) en Christa Starr ( Mystery Science Theatre 3000 ) om de boeken aan te passen aan het televisiemedium.

Melissa Cobb, vice-president van de originele animatie van Netflix, is dankbaar dat DuVernay ervoor koos om de serie naar Netflix te brengen. Cobb verklaarde:

We kunnen niet trotser zijn dat Ava Netflix heeft gekozen als de thuisbasis voor haar eerste animatieserie. Wings of Fire , een epische fantasy-saga vol gevechten en spektakel, belooft een evenement te worden dat je gezien moet hebben voor het hele gezin.

Melissa Cobb
netflix

Netflix Wings Of Fire

DuVernay lijkt net zo enthousiast om aan de serie te werken. Ze noemde Sutherlands serie een  elegante saga vol wijsheid en verwondering waarin belangrijke thema’s worden verkend.

Enkele van de meest succesvolle werken van DuVernay als producer zijn Selma, When They See Us en Queen Sugar. Meest recent werkte ze als schrijver voor de onlangs geannuleerde New Gods. Het zal intrigerend zijn om te zien hoe ze voor het eerst met een animatieserie omgaat.

Volgens de officiële synopsis, Wings of Fire , woedt er generaties lang een bittere oorlog tussen de drakenstammen die de epische wereld van Pyrrhia bewonen.

Volgens de profetie zullen vijf jonge draken opstaan ​​om een ​​einde te maken aan het bloedvergieten en de vrede terug brengen in de De Dragonets of Destiny.

Clay, Tsunami, Glory, Starflight en Sunny zijn grootgebracht en getraind in het geheim vanaf het moment dat ze werden uitgebroed en beginnen aan een evoluerende zoektocht die hen oog in oog zal brengen met hun ware zelf en de overweldigende reikwijdte van deze woeste oorlog zijn ze voorbestemd om er een ​​einde te maken.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)