Haunted Netflix Reality Serie Komt Terug Voor Seizoen 3

Haunted de original Netflix serie keer terug voor een derde seizoen naar Netflix. De serie vertelt elke aflevering een nieuw verhaal verteld door verschillende mensen over de hele wereld. Het zijn gebeurtenissen met een horror thema die in het echte leven zijn gebeurd Elke aflevering bestaat uit een getuigenis van de slachtoffers van genoemde bovennatuurlijke horrorervaring en recreatie van het creatieve team achter de serie.

Traditioneel krijgen we elke oktober een nieuw seizoen van Haunted op Netflix wat de meest logische release is voor Halloween. Seizoen 1 werd uitgebracht op 19 oktober 2018. Seizoen 2 werd uitgebracht in oktober 2019.

Seizoen 3 zal 6 afleveringen lang zijn en de release wordt verwacht op 14 mei 2021.

Het karakter van de serie zal ook in seizoen 3 niet veranderd worden. Seizoen 3 zal net zoals de twee vorige seizoenen elke aflevering een ander verhaal brengen met nieuwe kwaadaardige karakters.

De trailer onthult dat een van de verhalen van Haunted seizoen 3 zal gaan over een satanische sekte een andere aflevering zal gaan over een duivelse kat en een dode butler.

Naast het nieuwe seizoen dat veel eerder komt dan we hadden verwacht is de serie een Netflix Original Reality Serie die verder gaat dan alleen een Engelse versie, de Latijns-Amerikaanse serie heeft zijn debuut gemaakt op Netflix op 31 maart 2021.

Haunted heeft er voor gezorgd dat er veel controverse zijn met beweringen dat de verhalen overdreven zijn tot dat ze regelrechte verzinsels zijn. Aan het eind van de dag kunnen we enkel zeggen dat het prachtige verhalen zijn.

Hieronder een geweldige video waarin de controverse van de serie wordt toegelicht.

Meer details van Haunted seizoen 3 zijn onderweg en ook deze zullen we verder bespreken. Ondertussen zou het fijn zijn als je lid werd van onze Facebook Group hieronder kan je snel en eenvoudig lid worden en zo mis je geen enkele informatie.

Facebook Group

Wordt jij ook lid van onze Facebook Group? Je vind er meer nieuws over films, series, muziek, games, Netflix, Disney+, Streamz en nog veel meer. Klik op de knop hieronder en meld je aan voor meer nieuws!
Please follow and like us:
Haunted Netflix Reality Serie Komt Terug Voor Seizoen 3 1
Pin Share