Avatar The Last Airbender YouTube-kanaal zend nieuwe originele serie uit

Avatar: The Last Airbender serie komt volgende week naar de officiële YouTube-pagina van de serie. Avatar: The Last Airbender werd goed ontvangen tijdens de oorspronkelijke run van 2005-2008, net als de vervolgserie, The Legend of Korra van 2012-2014. De originele serie vond afgelopen zomer echter een nieuwe golf van populariteit op Netflix.

Afgezien van de boeken zijn er geen toevoegingen aan de Avatar franchise sinds het einde van The Legend of Korra in 2014. Netflix verraste fans door de aankondiging van een live-action The Last Airbender serie, maar velen aarzelden vanwege M The Last Airbender van Night Shyamalan is een kritische flop.

De serie profiteerde van het feit dat de originele makers van Avatar aan boord waren Michael DiMartino en Bryan Konietzko verlieten de serie echter in augustus 2020 vanwege creatieve verschillen.

Terwijl velen alle vertrouwen in de serie van Netflix verloren, kondigde Nickelodeon kort daarna Avatar Studios aan, een divisie die zich toelegt op het uitbreiden van de franchise met nieuwe films en tv-series.

Er zijn misschien weinig details over wat Avatar Studios aan het ontwikkelen is, maar het  YouTube-account van Avatar: The Last Airbender heeft zojuist aangekondigd dat er een nieuwe serie zal worden uitgebracht om Earth Day te vieren. 

Er is heel weinig bekend over waar de serie over gaat, maar de pagina reageerde op hun bericht en zei dat het een door fans geleide serie was en dat er maandag meer informatie zal komen. Het originele bijschrift van het account kan hieronder worden gelezen:

We zijn verheugd om onze aanstaande Earth Day Weekend viering aan te kondigen! Dit driedaagse evenement biedt wereldschokkende originele video's, elke dag een livestream en een nieuwe, originele serie exclusief op dit kanaal! Het begint allemaal op Earth Day, 22 april! Maak je klaar! Toph is al onderweg!

Ondanks dat er heel weinig bekend is over de nieuwe Avatar serie, zal het waarschijnlijk draaien om Earth-Benders mogelijk zelfs Toph, aangezien het wordt uitgebracht op Earth Day-weekend.

Velen zijn hoopvol dat Avatar Studios een film / tv-serie ontwikkelt die zou kunnen fungeren als Avatar: The Last Airbender seizoen 4, maar het is onwaarschijnlijk dat deze YouTube-serie dat project is.

Iets op zo’n grote schaal zou ongetwijfeld op tv worden uitgezonden, omdat het veel meer aandacht zou krijgen dan een door fans geleide serie.

BLIJF VERDER SCROLLEN

 

Hoewel de nieuwe serie door fans wordt geleid, betekent dat niet dat het geen kwaliteitsentertainment zal zijn.

Nu The Last Airbender een van de grootste verrassingshits van Netflix tijdens de zomer werd, was er een grote behoefte aan meer content uit de franchise.

The Last Airbender fanbase is bekend op gepassioneerd te zijn er is dan ook geen twijfel dat de serie overladen is met het hart en de nodige zorg. Het is een geluk dat fans niet lang moeten wachten om het eindproduct daadwerkelijk te zien.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Avatar The Last Airbender YouTube-kanaal zend nieuwe originele serie uit

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)