Castlevania seizoen 4 komt eraan, Netflix onthult nieuwe teaser

Castlevania seizoen 4 is het laatste seizoen van de serie, maar Netflix heeft een teaser en poster uitgebracht om de fans enthousiast te maken over het komende einde. De animatieserie is gebaseerd op de gelijknamige videogames en ging in première in de zomer van 2017. Het volgt de personages Trevor Belmont, Alucard en Sypha Belnades terwijl ze vechten tegen een wraakzuchtige Dracula en proberen de mensen van Walachije te beschermen.

Castlevania Seizoen 4

De seizoenen 1 en 2 concentreerden zich op de game Castlevania III Dracula’s Curse uit 1989 terwijl Castlevania Curse of Darkness uit 2005 een rol speelde in de seizoenen 2 en 3.

Het meest recente seizoen werd uitgebracht op 5 maart 2020 met 10 afleveringen waarmee het toen de langste reeks afleveringen van Castlevania is.

Netflix bevestigde seizoen 4 slechts een paar weken later. Op de eerste foto’s die in november debuteerden waren Sypha en Trevor te zien. Het was moeilijk om er details van het verhaal uit te halen. Gelukkig bracht deze week een hele reeks nieuwe informatie over Castlevania seizoen 4 het is niet allemaal goed nieuws voor de fans.

Netflix bracht voor het eerst een poster uit voor het nieuwe seizoen met de nadruk op het Alucard Shield. Vervolgens kwam er een korte teaser uit voor seizoen 4 waar bij Netflix de video gebruikte om de nieuwe seizoen release op 13 mei te onthullen.

Het zal ook het laatste seizoen zijn, maar het is misschien niet helemaal het einde. Netflix kijkt naar een nieuwe serie met verschillende personages die zich in hetzelfde universum zullen afspelen. Bekijk hieronder de poster en de teaser van seizoen 4.

Het nieuws dat de serie eindigt met seizoen 4 komt niet als een grote verrassing, hoewel dat waarschijnlijk weinig troost is voor kijkers.

Maker Warren Ellis werd in juni 2020 door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag en zou na zijn al voltooide werk in seizoen 4 niet meer betrokken zijn geweest bij Castlevania. Het is mogelijk dat Netflix het netter vond om de serie allemaal samen te beëindigen, maar ook niet afscheid nemen van zijn wereld dankzij de potentiële nieuwe serie.

Gelukkig zijn er nog tien afleveringen van Castlevania te gaan. Door de teaser van seizoen 4 lijkt het erop dat de nieuwe afleveringen een passende afsluiting van de serie zullen zijn.

Het is ook opwindend om te ontdekken dat seizoen 4 relatief snel zal verschijnen, hoewel het betekent dat kijkers minder tijd hebben om het einde van Castlevania te accepteren.

Hopelijk komt er binnenkort meer informatie uit over de mogelijke andere serie die zich in het universum afspeelt.

Dat zou de angel van Castlevania ‘s annulering kunnen helpen verminderen .

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)