Lost City Of D Sandra Bullock en Channing Tatum in de hoofdrol Brad Pitt Met Gastoptreden!

Lost City Of D, Film, Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt, Romantiek, Komedie, Daniel Radcliffe, Bullet Train, Deadpool 2.

Lost City Of D met sterren Sandra Bullock en Channing Tatum in de hoofdrollen en Brad Pitt en een gastoptreden. Geregisseerd door Aaron en Adam Nee, is Lost City of D een romantische komedie die het verhaal vertelt van een teruggetrokken romanschrijver (Bullock) en het omslagmodel van haar boek (Tatum) die in een jungle-avontuur belandt na een ontvoeringspoging.

 

Facebook Group

Wordt jij ook lid van onze Facebook Group? Je vind er meer nieuws over films, series, muziek, games, Netflix, Disney+, Streamz en nog veel meer. Klik op de knop hieronder en meld je aan voor meer nieuws!

De film bevat ook komiek Patti Harrison en Harry Potter- ster Daniel Radcliffe , die zich heeft aangemeld om de slechterik te spelen. Nu heeft het project de Oscar-winnaar Brad Pitt van 2020 die zich bij de cast voegt.

Volgens THR zal Brad Pitt naar Lost City of D gaan voor een gastoptreden, in een beweging die eigenlijk een vriendelijke tegenprestatie is, aangezien Sandra Bullock een gastoptreden maakt in Pitts actiefilm Bullet Train.

Sandra Bullock, die ook als producer optreed voor Lost City of D zag een kans voor een leuke casting en nam contact op met Brad Pitt, die ermee instemde om mee te doen aan de film. De rol van de Hollywood-ster in de film is een mysterie.

Hoewel Brad Pitt een kleine rol zal spelen in Lost City of D , zal zijn sterrenkracht zeker bijdragen aan de aantrekkingskracht van de film, aangezien hij zich aansluit bij een toch al indrukwekkende cast. Je zou ook aannemen dat Pitt’s rol groter zal zijn dan zijn kleine en je zal het missen gastoptreden in Deadpool 2.

Het is een bijzonder aardig gebaar van zowel Brad Pitt als Sandra Bullock door hun gastoptredens wordt duidelijk dat ze elkaars projecten steunen.

De volgende hoofdrol van Brad Pitt is in de eerder genoemde Bullet Train geregisseerd door David Leitch. Voor de fans van zowel Sandra Bullock en Brad Pitt hebben nu ook deze film om ze te bewonderen.

One thought on “Lost City Of D Sandra Bullock en Channing Tatum in de hoofdrol Brad Pitt Met Gastoptreden!

Comments are closed.