RESIDENT EVIL Infinite Darkness Nieuwe trailer, regisseur en première onthuld

Resident Evil: Netflix heeft de regisseur, muziekcomponist onthuld samen met een personagetrailer en releasedatum voor de aankomende CG-anime-serie Resident Evil Infinite Darkness. Dit jaar markeert het 25-jarig jubileum van de Resident Evil franchise. De Japanse survival horror videogameserie uitgebracht in 1996 heeft meer dan twee decennia van spannend avontuur opgeleverd met zombie uitbraken, monsters en chaos veroorzaakt door de Umbrella Corporation.

RE is op zijn zachtst gezegd een zeer succesvolle serie. Sinds de release heeft het zes live-action filmseries, stripboeken, romans en nog veel meer voortgebracht.

Bovendien wordt op 24 november een herstart van de originele serie met zes films, genaamd Resident Evil: Welcome to Raccoon City , uitgebracht.

En de franchise vertraagt ​​niet snel, zoals vorig jaar werd aangekondigd dat de CG anime-serie, Infinite Darkness , in de ontwikkeling was.

De Infinite Darkness- serie zal zich richten op het populaire Resident Evil 2 karakters, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Kennedy, die op dat moment politieagent was, en Redfield, een overlevende van een zombie-uitbraak, werkten samen in de videogameserie om het jonge personage, Sherry Birkin, te redden.

Netflix heeft nu een nieuwe personagetrailer uitgebracht, samen met de aankondiging van de regisseur, componist en premièremaand voor RESIDENT EVIL: Infinite Darkness . Eiichiro Hasumi, bekend van een aantal van de grootste hits van Japan, zoals de “Umizaru” -serie en The Sun Does Not Move, is de regisseur van Infinite Darkness , en Yugo Kanno is de muziekcomponist van de serie.

De trailer toont Kennedy en Redfield terwijl ze zich herenigen in het Witte Huis. De serie komt in juli uit. Bekijk de karaktertrailer hieronder:

RESIDENT EVIL: Infinite Darkness  is de eerste anime waar Hasumi aan heeft gewerkt. De regisseur uitte zijn enthousiasme voor de komende serie door te zeggen: ” Betrokken zijn bij een werk met zo’n lange geschiedenis en zoveel fans gaf me meer vreugde dan dat het onder druk stond.

“Kanno, die heeft meegewerkt aan het leveren van muziek in animatie, documentaires en tv-drama’s , en films, naast andere genres, spraken over zijn ervaring met het project door te zeggen: ‘ 

Ik heb de geest geërfd van de vele mensen die aan de vorige’ Resident Evil’-titels hebben gewerkt en ben de uitdaging aangegaan om een ​​nieuwe sfeer te creëren door middel van beproevingen en -fout. “

Het is moeilijk voor te stellen hoeveel meer de Resident Evil- franchise kan uitbreiden na 25 jaar uitrollen van content, maar op de een of andere manier blijft wat in ’96 begon, vandaag de dag enorm populair.

Dat lijkt te bewijzen dat de toekomst van deze franchise rooskleurig is en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Deze aankondiging, de nieuwe trailer en de bevestiging dat RESIDENT EVIL: Infinite Darkness in juli in première gaat, is welkom nieuws voor fans overal die hebben gewacht op deze toevoeging aan de franchise sinds deze vorig jaar werd aangekondigd.

Het zal interessant zijn om te zien hoe deze nieuwe serie stand houdt in vergelijking met andere en ook wat er nog meer te wachten staat voor de toekomst van Resident Evil.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “RESIDENT EVIL Infinite Darkness Nieuwe trailer, regisseur en première onthuld

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)