Pete Davidson speelt Joey Ramone in Netflix-biopic I Slept With Joey Ramone

Pete Davidson: “Ik sliep met Joey Ramone” komt met de zegen van Joey Ramones landgoed. De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires, geschreven door zijn broer Mickey Leigh. Leigh zal dienen als uitvoerend producent.

“Als je een bed deelt met iemand – en niet alleen een bed, maar een jeugd, een gezin en een heel leven – ken je die persoon beter dan wie dan ook. Mickey Leigh werkte niet alleen samen met de band van zijn grote broer – hij heeft onvervangbare herinneringen aan en inzichten in Joey Ramone, omdat hij hem had gesteund toen niemand anders dat zou doen en hij zag hoe hij tegenspoed op de meest dramatische manier overwon, ”volgens Adam Fogelson, de voorzitter van STXfilms Motion Picture Group”.

Pete Davidson

‘I Slept with Joey Ramone’ is een geweldig rocklied dat een even geweldige rockbiopic zal maken, apart gezet door een universeel familieverhaal.”

De film verenigt Pete Davidson met regisseur Jason Orley, die de leiding had over de coming-of-age-komedie ‘Big Time Adolescence’ uit 2019 en de nieuwste stand-upspecial ‘Pete Davidson: Alive From New York’ van de komiek. Davidson past ook het script aan met Orley.

Pete Davidson speelt Joey Ramone in Netflix-biopic I Slept With Joey Ramone 1

Samen met Leigh zal Davidson de film produceren met David Spiegelman en Rory Rosegarten (“Everybody Loves Raymond”).

Netflix werkte eerder samen met STX aan de serie “Rise of Empire: Ottomon” en aan de film “Work It” met Sabrina Carpenter in de hoofdrol.

Facebook Group

Wordt jij ook lid van onze Facebook Group? Je vind er meer nieuws over films, series, muziek, games, Netflix, Disney+, Streamz en nog veel meer. Klik op de knop hieronder en meld je aan voor meer nieuws!