Mortal Kombat 2021 Film De Eerste Reacties Van De Critici

Is het een onberispelijke overwinning? Mortal Kombat de langverwachte videogame aanpassing van regisseur Simon McQuoid en producer James Wan zal volgende week in de bioscopen van de VS en op HBO Max verschijnen. Ondertussen gaat de Mortal Kombat hype door die er al is van de eerste videogame en de eerste film.

Warner Bros heeft een clip uitgebracht die de vechtchoreografie van de film onder de aandacht brengt samen met enkele actiefilm en vechtsportachtergrond van de cast.

Volgens McQuoid wilden de producenten van de film mensen inhuren die de brutaliteit van de vechtscènes van Mortal Kombat echt konden verkopen. “De dodelijke slachtoffers zijn misselijkmakend gewelddadig, maar we wisten allemaal dat we een aantal echt geweldige getalenteerde mensen moesten casten om het echt te laten voelen.”

Op basis van de onderstaande video kunnen we al zeggen dat deze aanpassing van Mortal Kombat een veel nauwkeurigere weergave van de games zal zijn dan de vorige films uit de jaren 90. Niet alleen vanwege het beloofde geweld, maar omdat het echt lijkt te leunen in de fantasieaspecten van de serie.

Mortal Kombat De Recensies

De eerste Mortal Kombat-recensies van internationale critici, zoals afgerond door ScreenCrush , beginnen binnen te rollen en tot nu toe lijken ze het bovenstaande sentiment te weerspiegelen.

Een vrolijk gewelddadige aanpassing van videogames ... Genuanceerd personagedrama is dit zeker niet; in plaats daarvan zijn dit boksers met ninjabloed en groene baretten met robotarmen die onzichtbare hagedissen en vleermuisvleugelige demonenbabes tot een bloederige pulp slaan ... Mortal Kombat is niet voor de veeleisende smaakpapillen, maar voor degenen die het lusten - is het smullen!

James Marsh, South China Morning Post :

Als je een Mortal Kombat-fan bent, zul je het fantastisch vinden, aangezien je de hiaten opvult met je bestaande kennis van de serie en gewoon geniet van het geweld. Maar voor de gemiddelde kijker zal er weinig reden zijn om hier voor de inzet te zorgen. Uiteindelijk is dat waar Mortal Kombat uit 2021 op neerkomt - een solide videogameaanpassing vol fanservice voor de gamers en een fatsoenlijke actiefilm voor alle anderen.

Mufaddal Fakhruddin, IGN Midden-Oosten

Voor elke stap achteruit shopt Mortal Kombat met een Flying-bicycle kick zich zelf weer vooruit tot op het punt waarop ik de bioscoop uitliep niet alleen grondig vermaakt, maar eigenlijk all in geplaagd door de slot momenten naar het komende vervolg!

Kervyn Cloete, kritieke hit

Als een film gebaseerd op de populaire videogame brengt Mortal Kombat de wereld van de game zorgvuldig op het witte doek met veel zorg en aandacht voor detail. De beelden, geluidseffecten, bloed en actie zijn percies waar fans naar op zoek zijn geweest sinds de originele film uit 1995.

A'bidah Zaid, Geek Culture

Facebook Group

Nu lid worden van de Group die vol zit van entertainment nieuws, film, series, streamers en bekende personen klik op de knop hieronder!

De dodelijke slachtoffers zijn net zo gruwelijk als je zou verwachten ... maar het zijn de gevechten van man tot man die hier met kop en schouders boven al het andere uitsteken. De hoeveelheid werk die in de choreografie en het stuntwerk is gestoken, is meer dan indrukwekkend

Sergio Pereira, Fort van Solitude

Als Mortal Kombat erin slaagt genoeg geld te verdienen om een ​​andere film te rechtvaardigen, dan hopen we dat degene die de leiding krijgt over het vervolg aanzienlijk zou verbeteren na de grotendeels nare reboot.

Casey Chong, Casey's Movie Mania

De Critici zijn lovend over de nieuwe Mortal Kombat film. Voor Europa is het wachten en is er nog niets bekend wanneer de film in België en de naastliggende landen zal arriveren. Door de critici weten we dat de film zal brengen wat we verwachten, geweld, gevechten, doden en veel bloed!

Het verhaal

Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, raakt betrokken bij de decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen twee lang geleden overleden ninja-clans. Young raakt vervolgens met verschillende anderen verwikkeld in een vechttoernooi dat georganiseerd wordt door Raiden. Onder hen bevinden zich Jax en Sonya Blade, die een vreemde band met Young delen in de vorm van mysterieuze moedervlekken.

De Details

Regie – Simon McQuoid
Producers – James Wan, Todd Garner, Simon McQuoid, E. Bennet Walsh
Verhaal – Oren Uziel, Greg Russo
Hoofdrollen – Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada
Productie bedrijf – New Line Cinema, Atomic Monster Productions, Broken Road Productions
Distributie – Warner Bros Pictures
Genre – Martial Arts, Fantasie
Taal – Engels
Land – Verenigde Staten, Australië

 
Please follow and like us:
Mortal Kombat 2021 Film De Eerste Reacties Van De Critici 1
Pin Share

2 thoughts on “Mortal Kombat 2021 Film De Eerste Reacties Van De Critici

Comments are closed.