Stranger Things seizoen 4 releasedatum, trailer, cast en wat we weten

Stranger Things Seizoen 4 is zeker een van de series die door vele verwacht wordt en waarvoor ze graag meer nieuws vernemen. Het volgende deel van de serie wordt momenteel gefilmd. We hebben de afgelopen tijd een stoom van informatie gekregen over de serie die we graag met je delen. Zo blijf verder lezen en scrollen als je meer nieuws wil vernemen.

Een van de nieuwste informatie is een teaser, trailer van Jim Hopper (David Harbour). De teaser maakt je iets wijzer maar is het onduidelijk hoe dit een rol speelt in het verhaal van seizoen 4. Online wordt er veel over gespeculeerd over wat het zou kunnen betekenen.

We hebben ook nieuwe informatie van Gaten Mattarazzo die de rol van Dustin Henderson vertolkt over hoe eng het komende seizoen zal zijn wat overeenkomt me de interviews die andere castleden hebben gegeven.

Dat is niet de enige informatie die we hebben verzameld over Stranger Things seizoen 4. We hebben al het andere verzameld dat de moeite waard is om te weten over de actie horror drama serie inclusief de mogelijke releasedatum, nieuwe cast toevoegingen, de release van de teaser en nog veel meer.

Als je een van de weinige fans bent die de vorige seizoenen nog niet helemaal hebt bekeken waarschuwen we dat hieronder mogelijke SPOILERS kunnen voorkomen voor seizoen 1 tot en met seizoen 3 van Stranger Things.

Stranger Things seizoen 4 de releasedatum?

stranger things

De releasedatum van Stranger Things seizoen 4 is nog niet bekendgemaakt. Dat is niet verrassend, aangezien het belangrijkste filmen nog steeds aan de gang is, dus we kunnen niet definitief zeggen wanneer het zal aankomen.

We hadden voorspeld dat we dit voorjaar het vierde seizoen van Stranger Things zouden zien, om aan te sluiten bij de verjaardag van de ramp in Tsjernobyl in april. Vanwege de vertragingen als gevolg van de Covid-19-pandemie, denken we nu dat een releasedatum van eind 2021 veel waarschijnlijker is.

Volgens GameSpot begon het filmen in februari 2020 maar het filmen werd kort daarna stilgelegd door de pandemie. Het filen is eind september vorig jaar opnieuw gestrart in de staat Georgia. Er zijn nog andere locaties waaronder Litouwen.

De onlangs ontmantelde Lukiškės-gevangenis van het land werd gebruikt voor specifieke scènes en als we moesten raden, zouden we zeggen dat deze betrekking hebben op de Russische gevangenschap van Hopper.

Seizoen 4 zal ook niet het laatste deel van de serie zijn, ook al is het einde gepland . “Seizoen 4 zal niet het einde zijn”, zei mede-bedenker Ross Duffer tegen THR , “We weten wat het einde is, en we weten wanneer het is.” We kunnen daarna nog minstens één seizoen verwachten, hoewel er gespeculeerd is dat er in totaal zes seizoenen zullen zijn voordat de tv-serie klaar en afgestoft is.

Stranger Things seizoen 4 trailer

Een trailer is het niet, het is meer een teaser van 50 seconden die je hieronder kan bekijken. De teaser werd in februari 2020 uitgebraccht en het voortbestaan van een bijzonder hoofdpersonage in de serie werd hier mee bevestigd.

Stranger Things seizoen 4: Hopper leeft

Stranger Things seizoen 4 releasedatum, trailer, cast en wat we weten 38

Ja, zoals de teaser van seizoen 4 hierboven onthulde, heeft rechercheur Jim Hopper de gebeurtenissen van de finale van seizoen 3 overleefd. Zijn lot was onbekend nadat hij Joyce Byers (Winona Ryder) had overtuigd om de machine van de Russen – die een poort naar de Upside Down – zichzelf te laten vernietigen, ondanks dat Hopper erin vastzat.

Fans hadden echter gespeculeerd dat Hopper niet was gestorven in de explosie. Aan het einde van seizoen 3, toen Russische soldaten zeiden dat “de Amerikaan” niet het slachtoffer mocht zijn dat aan een gevangen Demogorgon werd gevoerd in een teaser halverwege de aftiteling, dachten fans dat ze wisten naar wie de soldaten verwezen. Het kon maar één man zijn: Jim Hopper, en de teaser van seizoen 4 bevestigde dat ook.

Samen met de trailer hierboven, die licht werpt op waar Hopper belandde na het einde van het laatste seizoen, gaven de gebroeders Duffer in februari 2020 een verklaring af over wat er met het personage is gebeurd. Ze zeiden dat ze “enthousiast waren om die productie officieel te bevestigen. met Stranger Things 4 en nog meer opgewonden om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! “

“Hoewel het niet allemaal goed nieuws is voor onze ‘Amerikaan’; hij zit ver van huis gevangen in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka, waar hij zowel menselijke als andere gevaren te wachten staat. Ondertussen, terug in de Verenigde Staten, is er een nieuwe gruwel. Een gruwel begint naar boven te komen, iets lang begraven, iets wat alles met elkaar verbindt.”

“Seizoen 4 belooft het grootste en meest beangstigende seizoen tot nu toe te worden, en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. In de tussentijd – bid voor de Amerikaan.”

We weten niet veel meer over wat Hopper gaat doen als onderdeel van zijn gevangenschap, maar Harbor filmt nog steeds zijn rollen voor seizoen 4. Onlangs ging de acteur live op Instagram in zijn seizoen 4 kostuum – een outfit die fans al zagen in de teaser-trailer van seizoen 4. Hoewel Harbor niets weggaf, deed hij FaceTime Millie Bobby Brown (Elf), en het duo bevestigde kort dat ze momenteel aan het filmen waren of hadden gefilmd in Atlanta.

Stranger Things seizoen 4 het verhaal

We zijn ons er ook van bewust dat er ook meer foto’s uit de set komen. Deze omvatten de onderstaande, die een zeer 80s uitziend trailerpark laten zien,

https://twitter.com/StrangerNews11/status/1370744049150394377?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1370744049150394377%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.techradar.com%2Fnews%2Fstranger-things-season-4-release-date-trailer-cast-and-what-we-know

Dat is ook niet alles. Zoals we eerder zeiden, plaagde Gaten Matarazzo in een paar recente interviews wat fans kunnen verwachten van seizoen 4, en het klinkt alsof Keery en Harbor perfect waren met hun duistere beweringen.

In een interview in maart met Collider onthulde Matarazzo dat de gebroeders Duffer klaar waren met het schrijven van het script voor seizoen 4, wat ver verwijderd is van hoe het duo de eerste drie seizoenen had geschreven. In de seizoenen 1-3 waren de gebroeders Duffer nog bezig met het opnemen van de laatste paar afleveringen terwijl het filmen aan de gang was – een proces dat volgens Matarazzo leidde tot wat “paniek schrijven” van hun kant. Deze keer echter zorgde de Covid-19-pandemie ervoor dat het paar het schrijven van seizoen 4 afrondde voordat het hoofd filmen in september opnieuw begon.

Matarazzo was ook te gast op de 7 april 2021-editie van The Tonight Show met Jimmy Fallon . Tijdens de chat beweerde Matarazzo dat seizoen 4 de “engste” tot nu toe zou zijn, en dat de gebroeders Duffer “er dit jaar echt voor gingen”.

Een schijnbaar bevestigd stukje informatie dat we hebben, die betrekking heeft op het verhaal van seizoen 4, is de lengte. In een tweet geplaatst door het Stranger Things-schrijverssteam – geüpload in juni 2020 – lijkt het erop dat er negen afleveringen zullen zijn in seizoen 4, net als in seizoen 2.

Hoewel de afbeelding hierboven slechts acht scripts lijkt te laten zien, leek Dyer te bevestigen dat er negen inzendingen zouden zijn in seizoen 4.

Het officiële Stranger Things Instagram-account heeft ook de titel van de eerste aflevering van seizoen 4 onthuld. Het zal ‘The Hellfire Club’ heten, en dit heeft betrekking op een van de nieuwe personages die in het volgende hoofdstuk van Stranger Things zullen verschijnen:

Eindelijk zijn er tal van onopgeloste verhaallijnen uit seizoen 3. Elf (Millie Bobby Brown) heeft schijnbaar haar krachten verloren, terwijl de bende is opgesplitst en de familie Byers vertrekt naar nieuwe weiden.

Joyce (Winona Ryder), Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) en Eleven zijn vertrokken nadat Joyce haar huis had verkocht, met mensen als Mike (Finn Wolfhard) en Nancy die vertrokken om na te denken over langeafstandsrelaties met Eleven en Jonathan respectievelijk.

Max (Sadie Sink) zal ook te maken krijgen met de gevolgen van de dood van broer Billy, en dat is alles voordat we nadenken over waar Hopper mee te maken heeft in zijn nieuwe omgeving. Voeg dat allemaal toe aan het sinistere geklets van de gebroeders Duffer over een nieuwe horror die opkomt, en seizoen 4 zal boordevol discussies zitten.

Stranger Things seizoen 4 cast

Stranger Things seizoen 4 releasedatum, trailer, cast en wat we weten 39

De hoofdcast van de tv-serie zal allemaal hun rol herhalen voor seizoen 4:

 • Winona Ryder als Joyce Byers
 • David Harbor als rechercheur Jim Hopper
 • Millie Bobby Brown als ‘Eleven’ / Jane Hopper
 • Finn Wolfhard als Mike Wheeler
 • Gaten Matarazzo als Dustin Henderson
 • Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair
 • Noah Schnapp als Will Byers
 • Natalia Dyer als Nancy Wheeler
 • Charlie Heaton als Jonathan Byers
 • Sadie Sink als Max Mayfield
 • Maya Hawke als Robin Buckley
 • Joe Keery als Steve Harington

Brett Gelman, die samenzweringstheoreticus Murray Bauman speelde in seizoen 2 en 3, is tegen een vaste serie aan gestoten. Priah Ferguson, Matthew Modine, Joe Chrest en Cara Buono zullen ook hun rol hervatten als respectievelijk Erica Sinclair, Matthew Brenner, Ted Wheeler en Karen Wheeler.

In november 2020 gaf Variety ook uitleg over de acht nieuwe gezichten die we zullen zien in Stranger Things seizoen 4. Tyner Rushing’s IMDB-pagina heeft onthuld dat ze is gecast in een bijrol, terwijl Joel Stoffer een ander ondersteunend personage zal spelen.

 • Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd) als Peter Ballard, een verzorgende verpleger in een psychiatrisch ziekenhuis.
 • Eduardo Franco (Booksmart) als Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan. Een vrolijke stoner en pizzabezorger.
 • Joseph Quinn (Catherine the Great) als Eddie Munson, gedurfde metalhead die de D & D-vereniging van Hawkins High, The Hellfire Club, leidt. Centraal in het belangrijkste mysterie van dit seizoen.
 • Robert Englund (A Nightmare on Elm Street) als Victor Creel, een gestoorde, intimiderende man die in de jaren ’50 in een psychiatrisch ziekenhuis werd opgesloten voor een gruwelijke moord.
 • Tom Wlashicha (Game of Thrones) als Dmitri, een Russische gevangenisbewaarder die Hopper bevriend raakt.
 • Sherman Augustus (Virus) als luitenant-kolonel Sullivan, een intelligente, no-nonsense man die gelooft dat hij de kwaadaardige Hawkins voorgoed kan stoppen.
 • Mason Dye (Teen Wolf) als Jason Carver, een knappe, rijke sportster, wiens perfecte wereld zich ontrafelt terwijl het kwaad zich verspreidt.
 • Nikola Djuricko (World War Z) als Yuri, een Russische smokkelaar.
 • Tyner Rushing (Lovecraft Country) als Virginia Creel, een familielid van Victor.
 • Joel Stoffer (Agents of SHIELD) als Warden Hatch.

De personages van Bower, Franco en Quinn zijn toegevoegd als hoofdrolspelers, terwijl de anderen gedurende seizoen 4 terugkomen.

Stranger Things seizoen 4 in 4K / HDR

Als je ook geïnteresseerd bent in het mooie uiterlijk van Stranger Things – zoals je zou moeten zijn – vraag je je misschien af ​​in welke videoformaten het volgende seizoen zal worden gefilmd.

Alle drie de seizoenen zijn tot nu toe gefilmd in 4K Ultra HD-resolutie , wat betekent dat iedereen met een 4K-tv en een voldoende sterke internetverbinding in een enorme hoeveelheid detail kan kijken. Seizoenen 2-3 zijn ook in HDR (hoog dynamisch bereik), wat betekent een uitgebreid kleurengamma en verbeterd contrast – belangrijk voor een show overspoeld met felle kleuren, verblindende neon en humeurige luchten – hoewel je ook weer een HDR-compatibel moet hebben scherm om er het beste van te maken.

Netflix gebruikt ook het Dolby Vision HDR-formaat, in plaats van de concurrerende HDR10 + -standaard – we weten dat dit veel is om over na te denken bij je volgende tv, maar sommige ondersteunen slechts het ene formaat boven het andere.

Halle Berry heeft een zeer nederig antwoord op de vraag waarom ze de Catwoman Razzie aanvaardde

Halle Berry heeft een zeer nederig antwoord op de vraag waarom ze de Catwoman Razzie aanvaardde

Halle Berry legt uit waarom ze haar Razzie voor Worst Actress voor Catwoman uit 2004 persoonlijk in ontvangst nam. Ze zegt dat Hollywood de neiging heeft om prijzen te serieus te nemen.

Halle Berry heeft een zeer bescheiden antwoord op de vraag waarom ze persoonlijk een Razzie in ontvangst nam voor Catwoman uit 2004. De Amerikaanse acteur heeft veel succes gehad in

Lees verder »
Please follow and like us:
Stranger Things seizoen 4 releasedatum, trailer, cast en wat we weten 40
Pin Share

One thought on “Stranger Things seizoen 4 releasedatum, trailer, cast en wat we weten

Comments are closed.