Creed 3 Michael B Jordan Legt Uit Waarom Stallone Niet Terukeert

Michael B Jordan legt uit waarom Sylvester Stallone niet zal verschijnen in de aankomende Creed 3. In 2015 werkte Jorden samen met Ryan Coogler om de geliefde Rocky Franchise nieuw leven in te blazen met een nieuwe invalshoek.

Jaren na de originele films concentreert Creed zich op Adonis (Jordan) zoon van zwaargewicht kampioen Apollo Creed (Carl Weathers). Als Adonis aan zijn eigen bokscarrière begint zoekt hij Rocky Balboa (Stallone) als mentor.

Facebook Group

Film Nieuws - Serie Nieuws - Streamer Nieuws Blijf op de hoogte en wordt nu lid van de Group!!

Creed was een hit vanaf zijn première en dit succes leidde naar de release van een vervolg in 2018 het verhaal van Adonis en Rocky dat werd verdergezet.

Creed 3 begon rond de tijd dat het vervolg uitkwam en het kreeg onlangs een grote tractie achter de schermen. Deze keer zal Jordan degene zijn die in de regisseursstoel zit en Rocky zal geen rol hebben. Dat klopt: Stallone zal niet in Creed 3 zijn. Hij bevestigde het nieuws vorige week zelf, in reactie op de vraag van een fan op sociale media. Het verhaal voor Creed 3 moet nog worden onthuld, en het valt nog te bezien hoe de afwezigheid van Rocky zal worden verklaard. Het klinkt echter alsof zijn aanwezigheid nog steeds op een zinvolle manier zal worden gevoeld.

Terwijl hij met IGN sprak over zijn nieuwe film Tom Clancy’s Without Remorse, beantwoordde Jordan de vraag waarom Stallone niet zal terugkeren voor Creed 3. Uiteindelijk gaat het erom het verhaal van Adonis voort te zetten in zijn eigen franchise, hoewel hij altijd een beetje van zijn mentor in zich zal hebben. Jordan zei:

"Ja, ik denk dat Sly liet weten dat hij hier niet voor terugkwam, maar ik denk, weet je, zijn essentie en zijn geest ... er zal altijd een klein beetje Rocky in Adonis zijn. Maar dit is een Creed-franchise, en we willen dit verhaal en deze wereld om hem heen bouwen om vooruit te komen. Het is dus altijd respect en altijd een hoop liefde voor wat hij heeft opgebouwd, maar we willen Adonis echt vooruit helpen en de familie die hij heeft gecreëerd. Dus hopelijk zullen jullie genieten van wat ik denk ... wat we aan het koken zijn. Ik denk dat het iets speciaals gaat worden. "

Jordan’s redenering is volkomen logisch, en het klinkt zelfs als een veelbelovende ontwikkeling voor Creed 3.

Rocky in de eerste film voegde de perfecte dosis nostalgie toe en versterkte zowel zijn karakter als Adonis ‘.

Door het vervolg was er echter het gevoel dat hij niet helemaal nodig was, en het opnemen van hem in Creed 3 zou het misschien te ver hebben geduwd.

In plaats daarvan kan de franchise verder gaan met een focus op Adonis zonder een onnodig verhaal voor Rocky te bedwingen.

Hopelijk vindt Creed 3 een manier om Rocky’s impact op Adonis te eren zonder Stallone daar.

Stallone keert misschien niet terug voor Creed 3, maar Tessa Thompson zal voor de derde keer optreden als Adonis ‘vriendin die verloofde wordt, Bianca.

Momenteel wordt verwacht dat het project later dit jaar zal beginnen met filmen, vooraf aan een Thanksgiving 2022-debuut , dus het zal waarschijnlijk een tijdje duren voordat meer plotdetails worden onthuld.

Het zal een beetje teleurstellend zijn om Stallone niet terug te zien komen voor nog een Rocky-optreden, maar de redenering van Jordan is gezond.

Het is voor het beste dat Creed 3 verder gaat dan Rocky en Adonis een verhaal geeft dat helemaal van hem is. Het kan nog steeds een band hebben met de originele films, maar deze keer zal hij het alleen onder ogen zien.