The Mitchells vs The Machines Netflix Anime Film

The Mitchells vs The Machines van Sony Pictures Animation is een geanimeerde komedie. Wanneer Katie Mitchell een creatieve buitenstaande wordt toegelaten tot de filmschool van haar dromen wordt haar plan om haar medestudenten te ontmoeten in de war gebracht door haar vader. Haar vader Rick besluit om met heel de familie Katie naar school te brengen als een hechte familie voor de laatste keer.

Katie en Rick krijgen het gezelschap van de rest van de familie inclusief Katie’s wilde positieve moeder Linda haar eigenzinnige kleine broer Aaron en de heerlijke mollige mopshond Monchi voor de ultieme familiereis.

Tijdens de reis worden de plannen van The Mitchells onderbroken door een technische opstand. De elektronische apparaten zoals telefoons tot de innovatieve nieuwe lijn van persoonlijke robots besluiten dat het tijd is om het van de mensen over te nemen.

De film wordt geregisseerd door Mike Rianda en mee geregisseerd door Jeff Rowe. Geproduceerd door Phil Lord & Christopher Miller, Kurt Albrecht, geschreven door Mike Rianda & Jeff Rowe.

De stemmen worden gebracht door Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman, Doug the Pug, Fred Armisen, Beck Bennett, Chrissy Teigen, John Legend, Charlyne Yi, Conan O’Brien, Sasheer Zamata, Elle Mills, Jay Pharoah, Alex Hirsch en Griffin McElroy.

Afbeeldingen

Trailer The Mitchells vs The Machines

Netflix Release

The Mitchells vs The Machines zal vanaf 30 april 2021 te streamen zijn op Netflix, ook op Netflix Belgiƫ! De film is geschikt voor kinderen en je mag deze in de rij zetten van komedie, sci-fi, action.

Facebook Group

Wordt jij ook lid van onze Facebook Group? Je vind er meer nieuws over films, series, muziek, games, Netflix, Disney+, Streamz en nog veel meer. Klik op de knop hieronder en meld je aan voor meer nieuws!

One thought on “The Mitchells vs The Machines Netflix Anime Film

Comments are closed.