Wanted Een Australische Onderschatte Misdaaddrama Serie Op Netflix

De Australische misdaaddrama serie Wanted uit 2016 ziet er misschien uit als een dwaze serie over twee vrouwen op de vlucht, maar het is veel meer dan dat. Het is niet alleen vol actie, maar het mysterie achter een van de vrouwenverleden is genoeg om kijkers naar meer te laten verlangen. Voeg daar een beetje komedie aan toe en de gecombineerde genres maken de serie tot een goed bekijken waard serie.

Drie seizoenen lang schittert Rebecca Gibney als de onbezonnen Lola Buckley, terwijl Geraldine Hakewill schittert als Chelsea Babbage, een doortrapte accountant. Het zijn twee vreemden die niets gemeen hebben dan de busroute die ze nemen en nu op elkaar moeten vertrouwen om te overleven, hoe moeilijk kan het worden?

Wanneer ze bij de bushalte in een car jacking betrokken raken en geld op de achterbank vinden raken ze verstrikt in een criminele situatie en worden ze zelf al snel als voortvluchtig beschouwd. Van deze onderwaardeerde serie (Wanted) zijn alle drie seizoenen van dit misdaaddrama beschikbaar op Netflix.

Wanted is leuk en laat je op het puntje van je stoel achter!

Wanted Een Australische Onderschatte Misdaaddrama Serie Op Netflix 13

Rebecca Gibney speelt niet alleen de hoofdrol in Wanted , maar ze is ook de co-creator en uitvoerend producent. Samen met haar echtgenoot schrijver / producer, Richard Bell, hebben ze iets ongelooflijk effectiefs en goeds gemaakt. De serie ging in februari 2016 in première op het Australische Seven Network en werd al snel beschouwd als een van de beste shows van Australië van het jaar.

Facebook Group

Wordt jij ook lid van onze Facebook Group? Je vind er meer nieuws over films, series, muziek, games, Netflix, Disney+, Streamz en nog veel meer. Klik op de knop hieronder en meld je aan voor meer nieuws!

Volgens The Guardian , omdat de hoofdrolspeelsters twee complexe vrouwelijke personages zijn, Wanted wordt als ‘progressief’ beschouwd, ook al zou dat in de moderne samenleving eigenlijk niet het geval moeten zijn. Maar de outlet wijst er ook op dat het samenspel op het scherm tussen Gibney en Hak nooit zal “wegglippen in luie karikaturen van vreemde koppels”, wat de serie zou kunnen hebben teruggebracht tot gewoon een andere standaard, gender-flip verhaal. 

In plaats daarvan hebben Gibney en Hakewill boeiende personages gecreëerd die een breed publiek hebben aangesproken – 1,4 miljoen kijkers alleen al in het eerste seizoen.

Sinds de release van de serie zijn kijkers recensies van IMDb binnengekomen met een waardering van 7,7, waarbij een fan de serie beschreef als “Australisch talent op zijn best”, en een ander schreef dat de karakter dynamiek is als: ” Thelma en Louise en The Fugitive .

Er zijn niet genoeg beoordelingen van professionele critici voor de opname om een ​​Tomatometer-beoordeling te krijgen, maar als het gaat om de kijkersscore op Rotten Tomatoes , vonden kijkers het zo leuk dat de collectieve score 86% bedraagt .

Alle drie de seizoenen van Wanted zijn nu beschikbaar om te streamen op Netflix

One thought on “Wanted Een Australische Onderschatte Misdaaddrama Serie Op Netflix

Comments are closed.