Ghostbusters Afterlife clip introduceert schattige Mini-Puft personages

Het is een tijdje geleden dat we nieuwe beelden hebben gezien van Jason Reitman’s aankomende Ghostbusters Afterlife-film, maar nu heeft Sony Pictures dat verholpen met een gloednieuwe clip die zich richt op enkele van de schattige nieuwe personages uit de film

In de clip zien we Rudd in een suppermarkt beginnend bij het Baskin-Robbins-gedeelte van de ijsafdeling (in een mooie erfenis van de lopende Baskin-Robbins-grap van Ant-Man ) voordat hij zijn aandacht richt op het gangpad met toppings.

Hoge verwachtingen voor Ghostbusters Afterlife

Terwijl de eerste trailer voor Ghostbusters: Afterlife aanvankelijk iedereen verraste met zijn verrassend andere toon, en meer leek op een stijlvol sci-fi-avontuur zoals Super 8, verzekert deze nieuwe clip ons dat de film de komische, gekke charme zal behouden die de originele films zo leuk maakte.

Het is ook veelbelovend om de originele film acteur Bill Murray te horen zeggen dat de film het wachten waard zal zijn, zelfs als de 70-jarige in een recent interview onthulde dat het “heel moeilijk” was om te filmen.

Dat gezegd hebbende, hopen we echt dat Reitman en Co. toestaan ​​dat de film een ​​aantal echt enge momenten heeft naast de schattige, anders zou het meer kippenvel kunnen worden dan Ghostbusters.

Afterlife staat momenteel gepland voor een bioscooprelease op 11 november 2021. Op dit moment is er geen bericht wanneer de film digitaal zal worden uitgebracht.

Facebook Group

Wordt jij ook lid van onze Facebook Group? Je vind er meer nieuws over films, series, muziek, games, Netflix, Disney+, Streamz en nog veel meer. Klik op de knop hieronder en meld je aan voor meer nieuws!
Please follow and like us:
Ghostbusters Afterlife clip introduceert schattige Mini-Puft personages 1
Pin Share

One thought on “Ghostbusters Afterlife clip introduceert schattige Mini-Puft personages

Comments are closed.