Zendaya sluit zich aan bij Space Jam A New Legacy als Lola Bunny

Zendaya vertolkt het personage van Lola Bunny in de aankomende film ” Space Jam: A New Legacy “. Het nieuws werd zaterdag bevestigd via het officiële Twitter-account van de film. “Welcome to the Jam, @Zendaya,” luidt de tweet, naast een basketbalemoji en een gif van Lola Bunny. Zendaya is ook bekend van Spider Man Far From Home en Spider Man Homecoming.

In de originele “Space Jam” uit 1996 is Lola Bunny de vriendin van Bugs Bunny die pronkt met haar basketbalvaardigheden. Lola raakt bijna geblesseerd tijdens de laatste basketbalwedstrijd en Bugs schiet haar te hulp.

“Space Jam: A New Legacy”, dat zaterdagochtend zijn eerste trailer uitkwam, zal op 16 juli zowel in de bioscoop als op HBO Max in de VS verschijnen.

In de film vervangt LeBron James, superster uit Los Angeles Lakers, NBA-legende Michael Jordan als het gezicht van de “Space Jam” -franchise.

Het verhaal volgt James terwijl hij worstelt om contact te maken met zijn technisch onderlegde zoon Dom (Ceyair J.Wright), maar wanneer een CGI-humanoïde genaamd Al G Rhythm (Don Cheadle) probeert James ‘volgers op sociale media te stelen, worden de twee meegezogen het “Warner 3000 entertainment server-vers.” Om zijn zoon te redden, moet James de Goon Squad verslaan – natuurlijk met de hulp van de Toon Squad, waaronder Bugs Bunny, Daffy Duck, Lola Bunny, Marvin the Martian, Porky Pig, Roadrunner en de rest van de Looney. Tunes.

De cast bevat ook Khris Davis, Sonequa Martin-Green en Cedric Joe. Veel NBA- en WNBA-spelers zullen gastoptredens doen in de film, waaronder Anthony Davis, Damian Lillard, Klay Thompson, Diana Taurasi en Nneka Ogwumike.

Please follow and like us:
Zendaya sluit zich aan bij Space Jam A New Legacy als Lola Bunny 1
Pin Share