Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates

Disney + heeft de volledige cast van ‘Obi-Wan Kenobi’ en meer details over de serie onthuld. Hier zijn de laatste updates. Het Star Wars- universum wordt steeds groter en de grote Obi-Wan maakt zijn triomfantelijke terugkeer. Ewan McGregor keert terug naar de geliefde rol van Obi-Wan Kenobi in een Disney + -serie met dezelfde naam. Jarenlang gingen er geruchten dat er een Obi-Wan-film rondzwierf, maar Disney bevestigde de Obi-Wan Kenobi- serie op D23 Expo in 2019. Ewan nam met name de rol van Obi-Wan over van Alec Guinness voor de Star Wars prequel-trilogie.

Disney + heeft onlangs nieuwe informatie vrijgegeven over het komende seizoen, inclusief filmdetails, de volledige cast en meer. Deze Obi-Wan-serie wordt een show van epische proporties, vooral omdat het Obi-Wan en Anakin / Darth Vader voor het eerst weer bij elkaar brengt sinds hun strijd in Star Wars: Revenge of the Sith meer dan 15 jaar geleden. Dit zijn de laatste updates over alles wat met Obi-Wan Kenobi te maken heeft .

Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates 12
Ewan McGregor is terug als Obi-Wan Kenobi. (Everett-collectie)

Filmen

Na lang wachten gaat de Obi-Wan Kenobi- serie eindelijk van start. Disney + kondigde op 29 maart 2021 aan dat Obi-Wan Kenobi in april 2021 zou beginnen met filmen. Er is veel gespeculeerd over Obi-Wan Kenobi en waar het zou filmen, maar Ewan legde het record recht over waar het filmen zou plaatsvinden. Tijdens een gesprek met Eddie Izzard in februari 2021.

“We beginnen het te maken in het late voorjaar, en ik denk dat we het hier in LA gaan filmen”, zei Ewan. ‘Het is zo grappig – elke week is er een nieuw rapport … er is weer een tabloid-onthulling dat we het ergens in een bizarre stad filmen. Dan zouden we het in Boston filmen, en dan: ‘Nee, het was Boston niet, het was Boston, Engeland.’ Maar dat zijn we niet. We filmen het in LA. “

Disney Plus 'Obi-Wan Kenobi' Rolverdeling

Disney + heeft de volledige cast van Obi-Wan Kenobi onthuld in hun persbericht van 29 maart. De Disney + speciale evenementenserie markeert de terugkeer van Hayden Christensen’s Anakin Skywalker / Darth Vader . Hayden werd voor het laatst gezien als Anakin / Darth Vader in de film Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith uit 2005 . Hij maakte echter wel een vocale cameo in de film Star Wars: The Rise of Skywalker uit 2019 .

Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates 13
Hayden Christensen zal zijn rol als Anakin Skywalker / Darth Vader hernemen. (Everett-collectie)

Er zijn ook veel opvallende gezichten onder de cast. Bonnie Piesse zal naar verwachting haar rol als Beru Lars in Obi-Wan Kenobi hernemen . Beru en Owen Lars hebben Luke Skywalker grootgebracht na de dood van Padme en de transformatie van Anakin tot Darth Vader. Bonnie was onlangs te zien in de HBO-docuserie The Vow , waarin haar vertrek uit de NXIVM-cultus werd beschreven.

Extra castleden zijn onder andere Moses Ingram , Joel Edgerton , Kumail Nanjiani , Indira Varma , Rupert Friend , O’Shea Jackson Jr. , Sung Kang , Simone Kessell en Benny Safdie . Moses was een van de doorbraaksterren van Netflix’s enorme hit The Queen’s Gambit . Indira werd beroemd door Ellaria Sand op Game of Thrones te spelen .

Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates 14
Bonnie Piesse maakt deel uit van het ensemble 'Obi-Wan Kenobi'. (Shutterstock)

Kumail maakt de overstap van Marvel naar Lucasfilm. Hij speelt Kingo Sunen in de aankomende superheldenfilm Eternals . Joel is vooral bekend van zijn rollen in Loving en Boy Erased , die hij ook regisseerde. Rupert speelde met name Peter Quinn op Homeland . O’Shea speelde zijn doorbraakrol in de biopic Straight Outta Compton uit 2015 , waarin hij de jongere versie van zijn vader, Ice Cube, speelde . Sung wordt algemeen erkend voor zijn rol als Han in de Fast & Furious- franchise. Benny neemt een pauze van het regisseren met zijn broer, Josh Safdie, om een acteerrol op zich te nemen in Obi-Wan Kenobi . Simone speelde onlangs in de tv-serie Reckoning. Karakterbeschrijvingen voor de nieuwe castleden moeten nog worden onthuld.

Het Verhaal

De details van het verhaal worden voorlopig geheim gehouden, maar er zijn een paar belangrijke dingen die we wel weten over Obi-Wan Kenobi . “Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith, waar Kenobi zijn grootste nederlaag leed, de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker veranderde in de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader,”  vertelde de Disney + pers release.

Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates 15
Obi-Wan en Anakin tijdens het gevecht in 'Star Wars: Revenge of the Sith.' (Everett-collectie)

Opwindende details over Obi-Wan Kenobi werden onthuld tijdens Disney Investor Day in december 2020. De aanstaande confrontatie tussen Obi-Wan en Anakin / Darth Vader in de Disney + -serie werd de “rematch van de eeuw” genoemd. In exclusieve beelden, alleen voor investeerders, merkte Ewan op dat “er een honger is naar dit personage om terug te komen”volgens ComicBook.com. Deborah Chow , die de serie zal regisseren, voegde eraan toe: “Dit is een vrij donkere tijd waarin we met hem aan de slag gaan, gewoon een Jedi zijn – het is niet veilig. Er zijn daar Jedi-jagers. “

Ewan plaagde ook de reünie van Obi-Wan en Anakin. “Het mooiste van alles is dat het me weer samen met Hayden heeft gebracht”, zei Ewan. “Het zal geweldig zijn om die personages weer bij elkaar te brengen, heel onverwachts.” Eén ding is zeker, Anakin zal er heel anders uitzien dan de laatste keer dat Obi-Wan hem zag.

Publicatiedatum

Disney + heeft de releasedatum voor Obi-Wan Kenobi niet bekendgemaakt . Aangezien de serie pas in april 2021 begint met filmen, is de serie waarschijnlijk pas begin 2022 klaar. Als je op zoek bent naar meer Star Wars- content in 2021, zal The Book of Boba Fett worden uitgebracht op Disney + in december 2021.

Seizoen 3 van Mandalorian zal verschijnen na The Book of Boba Fett , hoogstwaarschijnlijk begin 2022. Andor , de Disney + -serie gericht op Cassian Andor uit Star Wars: Rogue One , gaat ook in 2022 in première. Disney + heeft ook de series Rangers of the New Republic , Ahsoka , Lando , Rogue Squadron , The Acolyte en meer.

Hoe te kijken

Obi – Wan Kenobi zal exclusief beschikbaar zijn op Disney +. Vergelijkbaar met The Mandalorian en de meeste releases van de streamingdienst, zal Obi-Wan Kenobi waarschijnlijk uitkomen met één aflevering per week. Disney + heeft niet bekendgemaakt hoeveel afleveringen Obi-Wan Kenobi zullen zijn. Aangezien de serie wordt beschouwd als een “serie met speciale evenementen”, is het waarschijnlijk dat Obi-Wan Kenobi slechts één seizoen zal lopen.

Info

Star Wars fans gaan hun hartje kunnen ophalen zowel in 2021 als in 2022. Blijf ons volgen wanneer er meer nieuws beschikbaar is kan je dat bij ons terug vinden.

 
Please follow and like us:
Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates 16
Pin Share

One thought on “Disney Plus Obi Wan Kenobi De Volledige Cast En Updates

Comments are closed.