Sci-Fi Anime Eden seizoen 1 komt in mei 2021 naar Netflix

Netflix heeft een opwindende line-up voor anime in 2021, en voor een sci-fi serie waar we lang op hebben gewacht, is eindelijk de releasedatum aangekondigd. De spannende sci-fi anime-serie Eden komt in mei 2021 naar Netflix en we hebben alles bijgehouden wat je moet weten over de anime, inclusief het verhaal, cast, trailer en de releasedatum van Netflix.

Sci-Fi Anime Eden

Eden is een Netflix Original sci-fi fantasy anime-serie gemaakt door Justin Leach. De serie wordt geregisseerd door de beroemde Yasuhiro Irie, het meest bekend van het regisseren van de ongelooflijke Full Metal Alchemist-serie. EDEN is een volledige originele serie en heeft geen licentie van een andere studio. Twee studio’s staan ​​achter EDEN om het tot leven te brengen: Qubic Pictures en CGCG Studios.

De releasedatum van Eden seizoen 1 op Netflix

Dankzij de release van de trailer voor datumaankondiging kunnen we nu bevestigen dat Eden op donderdag 27 mei 2021 in première gaat op Netflix .

Eden is exclusief voor Netflix en zal wereldwijd beschikbaar zijn om te streamen.

Het Verhaal

Duizenden jaren in de toekomst de mensheid is al lang verdwenen en er zijn nog enkel robots. Wanneer een babymeisje wakker wordt en wordt opgevoed door twee sympathieke robots begint er een klopjacht. De leider van alle robots probeert zijn idee van een perfecte en mens vrije wereld in stand te houden.

Sci-Fi Anime Eden seizoen 1 komt in mei 2021 naar Netflix 1

Eden De Rolverdeling

Op het moment van schrijven is alleen de Japanse dubcast bevestigd:

 Rol lid Bekend Van
 A37 Kyôko Hikami Pokemon: The First Movie | Witch Hunter Robin | Evil Zone
 E92 Kentaro ItoCafe Funiculi Funicula | From Today, It’s My Turn | Demekin
 Sara Marika Kôno Re: Zero | Overlord | Sword Art Online Alternate Gun Gale Online
 Nul Kôichi Yamadera Ghost in the Shell 2 | Ninja Scroll | Cowboy Bebop: The Movie

Het volledige aantal afleveringen moet nog worden bevestigd door Netflix, maar volgens MyAnimeList heeft Eden een lijst voor vier afleveringen . We denken dat er meer dan vier afleveringen zullen zijn en waarschijnlijk tussen de 8 en 12 afleveringen.

Please follow and like us:
Sci-Fi Anime Eden seizoen 1 komt in mei 2021 naar Netflix 3
Pin Share