David Attenborough Docuseries ‘Life in Color’ komt in april 2021 naar Netflix

David Attenborough: Netflix boekte een overweldigend succes met de originele docuseries Our Planet in 2019. Eindelijk komt de volgende adembenemende natuurdocuserie Life in Color , een coproductie tussen Netflix en de BBC, in april 2021 naar Netflix. In plaats van zich te concentreren op de impact die klimaatverandering heeft op de kwetsbare ecosystemen van de aarde, zal Life in Color zich in plaats daarvan concentreren op hoe kleur wordt gebruikt in dierinteracties en de vitale rol die het speelt.

David Attenborough

David Attenborough Life in Color zou een van de meest visueel boeiende en adembenemende docuseries aller tijden kunnen worden, aangezien er speciaal voor de docuseries een nieuwe technologie voor camera’s is ontwikkeld.

Wanneer is Life in Color te zien op Netflix?

We wisten al geruime tijd dat Life in Color in 2021 naar Netflix zou komen. Nu, met de release van de serie-trailer, kunnen we bevestigen dat Life in Color op donderdag 22 april 2021 naar Netflix komt .

Wie zijn de productieteams achter Life in Color ?

Humble Bee Films is het productiebedrijf dat Life in Color gaat produceren . Het is bevestigd dat de in Australiƫ gevestigde Sealight Pictures de serie co-produceert met Humble Bee Films, de studio zal afleveringen produceren die voornamelijk gericht zijn op het leven in het water.

Hoe zit het met Silverback Films?

Silverback Films is het productiebedrijf dat de Netflix Original, Our Planet , heeft geproduceerd . Volgens de informatie die we tot nu toe hebben, zal Silverback Films niet betrokken zijn bij de productie van Life in Color .

David Attenborough Docuseries 'Life in Color' komt in april 2021 naar Netflix 1

Zal Life in Color in alle regio’s beschikbaar zijn om te streamen?

Sommige abonnees zullen teleurgesteld zijn om te horen dat Life in Color niet beschikbaar zal zijn om te streamen op Netflix in hun regio.

In het VK was Life in Color beschikbaar om te bekijken op BBC One en is het sindsdien beschikbaar om te streamen op hun streamingdienst BBC iPlayer.

Van het Australische Channel 9 is ook bevestigd dat het samenwerkt met Netflix en de BBC bij de productie van Life in Color . Op het moment van schrijven is het niet duidelijk of de serie wordt uitgezonden op Channel 9 of dat deze naar Netflix Australiƫ komt.

Over alle andere regio’s zou Life in Color als Netflix Original moeten verschijnen.

Please follow and like us:
David Attenborough Docuseries 'Life in Color' komt in april 2021 naar Netflix 2
Pin Share

One thought on “David Attenborough Docuseries ‘Life in Color’ komt in april 2021 naar Netflix

Comments are closed.