Wedding Season Schitt’s Creek en Hamilton sterren sluiten zich aan bij Netflix-komedie

Rizwan Manji ( Schitt’s Creek ) en Ari Afsar ( Hamilton ) hebben zich aangesloten bij de cast van de Netflix- komedie Wedding Season . Ze spelen samen met Suraj Sharma ( Life Of Pi ) en Pallavi Sharda ( Tom & Jerry ). Geschreven door Shiwani Srivastava en geregisseerd door Tom Dey ( Shanghai Noon ), volgt de film twee Indiase Amerikanen die doen alsof ze uitgaan om een ​​zomer vol bruiloften te overleven, maar die voor elkaar vallen terwijl ze worstelen om in balans te komen met wie ze zijn. En wie hun ouders willen dat ze zijn.

Wedding Season

De opnamen beginnen in april in Toronto. Swati Shetty produceert voor haar Samosa Stories-banner met Brian Grazer en Ron Howard voor Imagine Entertainment, naast Tony Hernandez en John Hodges voor Emily In Paris- outfit Jax Media. Ryan M. Murphy en John Rhodes zijn uitvoerende producenten.

Manji zal vervolgens te zien zijn in James Gunn’s HBO Max-serie The Scriptures en Atypical voor Netflix. Hij staat bekend om zijn terugkerende rol in de Emmy-winnende Schitt’s Creek en is ook verschenen in NBC’s Perfect Harmony.

Asfar ontstond de rol van Eliza Hamilton in de productie van Hamilton in Chicago . Ze is ook een singer / songwriter met plaatsingen op ABC, Disney en Amazon.

Manji wordt vertegenwoordigd door A3 Artists Agency, The Characters Talent Agency, The MET Group en Goodman, Genow, Schenkman, Smelkinson & Christopher; Afsar door A3 Artists Agency; en Srivastava door A3 Artists Agency, Affirmative Entertainment en advocaat Mark Temple.

Please follow and like us:
Wedding Season Schitt's Creek en Hamilton sterren sluiten zich aan bij Netflix-komedie 1
Pin Share

One thought on “Wedding Season Schitt’s Creek en Hamilton sterren sluiten zich aan bij Netflix-komedie

Comments are closed.