Keanu Reeves BRZRKR Film En Anim Serie Voor Netflix

Netflix heeft de rechten binnen gehaald voor BRZRKR van BOOM Studios uitgegeven stripboek gemaakt door Keanu Reeves. Reeves zal produceren en een hoofdrol vertolken. Gebaseerd op de Strip Boeken zal er een serie en film komen die zullen debuteren op Netflix.

Keanu Reeves

BRZRKR gebaseerd op een origineel idee van Keanu Reeves is mee geschreven door de John Wick ster en New York Times bestseller schrijver Matt Kindt en geïllustreerd door Marvel kunstenaar Ron Garney met kleuren van Bill Crabtree. Personageontwerpen en covers door Rafael Grampa.

Het eerste stripnummer van de 12 delige gelimiteerde serie werd op 3 maart gelanceerd en er zijn er nu ongeveer 615.000 van verkocht.

Het verhaal gaat over de 80.000 jaar durende strijd als B een halfgod vervloekt en gedwongen tot geweld zelfs als hij zijn geestelijke gezondheid opoffert.

Maar na eeuwen rondzwerven over de aarde heeft B misschien eindelijk een toevluchtsoord gevonden door voor de Amerikaanse te werken om de veldslagen te bestrijden die te gewelddadig en te gevaarlijk zijn voor andere.

In ruil daarvoor krijgt B het enige waar hij naar verlangt de waarheid over zijn eindeloze met bloed doordrenkte bestaan en hoe hij daar een einde aan zou kunnen maken.

De serie en film zal het BRZRKR universum uitbreiden door verschillende elementen van het verhaal te verkennen waarbij Reeves zijn rol opnieuw vertolkt van zijn personage.

Reeves produceert samen met Ross Richie en Stephen Christy voor Boom Studios die een deal heeft voor een live action en animatieserie met Netflix.

Keanu Reeves heeft kort geleden de productie van Matrix 4 voltooid. Dit voorjaar zal hij ook starten met de productie van John Wick 4.

Please follow and like us:
Keanu Reeves BRZRKR Film En Anim Serie Voor Netflix 1
Pin Share