Sony Geeft 10 Games Gratis Waaronder Zero Dawn

Sony doet een enorme actie, de playstation game maker geeft gratis games weg als onderdeel van het Play At Home 2021 event. Eerder deze maand was er al een gratis exemplaar van Ratcher & Clank verkrijgen (nog mogelijk tot 1 april). Sony zal nog eens tien games weggeven en dat volledig gratis.

Onder de gratis games bevinden zich titels voor de PS4, PS5 en PlayStation VR waaronder de complete editie van Horizon Zero Dawn. De andere zijn Abzu, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica en The Witness. Zij die beschikken over een PSVR-headset kunnen aan de slag met Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper en Paper Beast. Je kan deze games opvragen van af 26 maart tot 23 april 2020.

Hoe de Sony games verkrijgen

Je kan de games verkrijgen door naar de PlayStation Store te surfen, je zoekt naar de pagina van de (tijdelijk) gratis games of via de speciale Play At Home pagina.

Je hoeft geen lid te zijn van Playstation plus. De games zijn gratis beschikbaar voor iedereen met een PSN-account en blijven nadien in je bibliotheek.

One thought on “Sony Geeft 10 Games Gratis Waaronder Zero Dawn

Comments are closed.