Love and Monsters met in de hoofdrol Dylan O’Brien komt in april wereldwijd naar Netflix

Dylan O’Brien’s nieuwste film “Love and Monsters” krijgt eindelijk een release buiten de VS en gaat naar Netflix. De film, met in de hoofdrol Dylan O’Brien van Maze Runner, is in de bioscoop in oktober 2020 in beperkte oplage uitgebracht en is momenteel alleen via VoD in de VS verkrijgbaar.

Het oorspronkelijke releaseschema van Paramount Pictures was voor februari 2021, maar het werd vroeg in Amerika uitgebracht vanwege de Covid-19-pandemie en ze hebben vervolgens het internationale distributierecht (met uitzondering van de VS) aan Netflix verkocht. De film zal wereldwijd in première op Netflix buiten de Verenigde Staten op 14 april .

Love and Monsters speelt zich zeven jaar na de ‘Monsterpocalypse’ af, waarbij de mensheid ondergronds leefde doordat gigantische wezens de controle over het land overnamen.

Joel Dawson (Dylan O’Brien) maakt via de radio weer verbinding met zijn middelbare schoolvriendin Aimee (Jessica Henwick), die nu 130 kilometer ver weg is bij een kustkolonie, en begint weer voor haar te vallen.

Terwijl Joel zich realiseert dat er niets meer voor hem onder de grond is, besluit hij tegen alle logica in om zich op zijn liefde te wagen, ondanks alle monsters die hem in de weg staan.

De film wordt beschreven als een “avontuur vol plezier en actie” en er spelen ook Michael Rooker en Ariana Greenblatt in.

Love and Monsters Foto's

Trailer

Please follow and like us:
Love and Monsters met in de hoofdrol Dylan O'Brien komt in april wereldwijd naar Netflix 7
Pin Share

One thought on “Love and Monsters met in de hoofdrol Dylan O’Brien komt in april wereldwijd naar Netflix

Comments are closed.