The Irregulars Misdaad Drama Serie Nog In Maart Op Netflix

The Irregulars is een Britse misdaad drama serie ontwikkeld door Drama Republic voor Netflix. De serie is gebaseerd op werk van Sir Arthur Conan Doyle en volgt de Baker Street Irregulars die voor Dr Watson werken en Londen redden van bovennatuurlijke elementen.

De serie is gemaakt door Tom Bidwell met in de hoofdrollen Henry Lloyd-Hughes, Royce Pierreson, Clarke Peters, Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David en Harrison Osterfield.

Het Verhaal

Een groep tieners die in de straten van Victoriaans Londen leven en bekend zijn als The Irregulars werken voor Dr Watson om bovennatuurlijke misdaden op te lossen. The Irregulars lossen de misdaden op en Sherlock Holmes gaat met de eer van hun werk aan de haal.

Productie

20 december 2018 werd aangekondigd dat Netflix een serie met Tom Bidwell aan het plannen was. December 2019 werd de rolverdeling bekend gemaakt met Henry Lloyd-Hughes die de rol van Sherlock Holmes vertolkt.

Royce Pierreson vertolkt de rol van Doctor Watson en Clarke Peters de rol van Linnen Man.

September 2020 kwam de aankondiging dat Aldan Mcardie de ral ging vertolken van inspecteur Lestrade. Olivia Grant ging optreden als Patricia Coleman-Jones

Filmen

De serie is gefilmd op verschillende plaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Begin december 2019 werd er gefilmd in Nantwich In Dorfold Hall. Eind 2019 en begin 2020 waren ze in Liverpool waar van verschillende locaties gebruik werd gemaakt waaronder St Gerge’s Plateau, het palmenhuis in Sefton Park en Falkner Street.

Het filmen werd onderbroken in januari 2020 toen een castlid gewond geraakte op de set in Ormond Street in Liverpool.

Eind januari werd er gefilmd in Chester, Abbey Square naast de kathedraal van Chester en in de buitenwijk Hoole van de stad.

Trailer The Irregulars

22 februari 2021 bracht Netflix de eerste teaser-trailer voor de serie uit die je hieronder kan bekijken.

Release

Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie met 8 afleveringen in première gaat op 26 maart 2021

Foto's

Poster The Irregulars

The Irregulars Misdaad Drama Serie Nog In Maart Op Netflix 5
Please follow and like us:
The Irregulars Misdaad Drama Serie Nog In Maart Op Netflix 6
Pin Share

One thought on “The Irregulars Misdaad Drama Serie Nog In Maart Op Netflix

Comments are closed.