Madame Claude Biografie Drama Film In April Op Netflix (Met 1e Trailer)

Madame Claude is een opkomende Franse Netflix Original biografisch drama over het leven van de beroemde Franse bordeelhoudster. De biografische drama film waar bijna 40 jaar aan gewerkt is voor een hele nieuwe bewerking.

De film wordt geregisseerd door Sylvie Verheyde en vertelt het verhaal van een bordeelhoudster. Na de release zal deze biografische film de eerste Franse originele zijn op Netflix in 2021.

Trailer Madame Claude

Release en Regio

Madame Claude zal zijn debuut maken op vrijdag 2 april 2021 en zal wereldwijd te streamen zijn op Netflix.

Het Verhaal

Madame Claude , de eigenaar van een bloeiend bordeel in het Parijs van de jaren zestig, heeft macht en invloed over de Franse criminele en politieke wereld. Maar haar greep op haar rijk wordt bedreigd door een welvarende jonge vrouw die zich bij haar voegt.

Madame Claude Biografie Drama Film In April Op Netflix (Met 1e Trailer) 2

Rolverdeling

 Karole Rocher, Garance Marillier, Roschdy Zem, Pierre Deladonchamps, Liah O’Prey, Paul Hamy, Mylène Jampanoï, Hafsia Herzi, Regina Anikiy, Annabelle Belmondo, Joséphine de La Baume

 

Sylvie Verheyde, Patrick Rocher, Antoine Salomé Zijn de schrijvers van dienst.

De Echte Madame Claude

Fernande Grudet (Madame Claude) was in de jaren zestig de machtigste en meest welvarende bordeelhoudster in Parijs, Frankrijk.

Ze zette een van de meest exclusieve prostitutienetwerken in Parijs op en haar klantenkring varieerde van machtige politieke figuren tot beroemdheden en leden van de maffia. Enkele van de klanten die door Grudet zelf werden genoemd, waren de sjah van Iran, John F. Kennedy, en het voormalige hoofd van Fiat, Gianna Agnelli.

Ondanks haar bescherming als informant voor de politie, begon haar rijk om haar heen af ​​te brokkelen toen de Franse rechter Jean-Louis Bruguière begon met het ontmantelen van alles wat ze had gebouwd. Na 11 miljoen frank aan onbetaalde belasting te hebben betaald, vluchtte Madame Claude naar Los Angeles.

Mevrouw Claude zou later terugkeren naar Frankrijk en een kleine gevangenisstraf van vier maanden uitzitten. Na haar vrijlating uit de gevangenis zou ze opnieuw proberen een nieuwe prostitutiering op te zetten, maar werd betrapt en veroordeeld tot een gevangenisstraf in de gevangenis van Fleury-Mérogis.

De voormalige Madame overleed op 19 december 2015 in Nice op 92-jarige leeftijd.