God’s Favourite Idiot Netflix Serie Leslie Bibb en Kevin Dunn Sluiten zich aan bij Melissa McCarthy en Ben Falcone

God’s Favourite Idiot Leslie Bibb en Kevin Dunn hebben aangesloten als hoofdrolspelers met Ben Falcone en Melissa McCarthy in God’s Favourite Idiot de nieuwe werkkomedie van Netflix met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Ben Falcone en Melissa McCarthy.

God’s Favourite Idiot , gemaakt door Falcone, volgt Clark Thompson (Falcone), een mid-level tech-support medewerker die liefde vindt bij collega Amily Luck (McCarthy) op precies hetzelfde moment dat hij de onwetende boodschapper van God wordt. Ook is er rolschaatsen, een vuurpoel en een naderende apocalyps.

God's Favourite Idiot Netflix Serie Leslie Bibb en Kevin Dunn Sluiten zich aan bij Melissa McCarthy en Ben Falcone 1

Bibb speelt Satan. Je denkt dat je Satan (Bibb) kent, maar weet je dat ook echt?

Ze is gewoon je doorsnee demonische entiteit die de wereld wil vernietigen.

Ze probeert ook het kosmische evenwicht tussen hemel en hel te verstoren, en alleen Clark en zijn vrienden staan ​​haar in de weg.

Dunn speelt Gene, de vader van Clark (Falcone). Gene houdt van zijn zoon Clark.

Na zijn scheiding legde hij zich toe op twee dingen: zijn dierbare zoon Clark opvoeden en hem ongevraagd advies geven in een sauna.

Maar wanneer het leven van Clark een hemelse wending neemt, wordt Gene meegesleurd in de chaos en kan het hem zijn zoon, zijn sauna en zijn leven kosten.

Please follow and like us:
God's Favourite Idiot Netflix Serie Leslie Bibb en Kevin Dunn Sluiten zich aan bij Melissa McCarthy en Ben Falcone 2
Pin Share

One thought on “God’s Favourite Idiot Netflix Serie Leslie Bibb en Kevin Dunn Sluiten zich aan bij Melissa McCarthy en Ben Falcone

Comments are closed.