Down To Earth Netflix Serie Met Zac Efron Start Productie Voor Seizoen 2

Nadat het eerste seizoen van Down To Earth een van de grotere hits werd op Netflix in 2020 kijken ze uit naar het tweede seizoen. De productie is gestart in Australië. In dit nieuwe seizoen reist acteur Zac Efron samen met wellness-expert Darin Olien door Australië, op zoek naar gezonde, duurzame manieren om te leven.

Down To Earth Met Zac Efron Seizoen 2

Down To Earth Netflix Serie Met Zac Efron Start Productie Voor Seizoen 2 1

De gastheren brengen kijkers naar prachtige locaties waar ze op zoek gaan naar duurzame praktijken op een manier die zowel educatief als verhelderend is, waarbij ze tijdens hun reis lokale gerechten, cultuur en gebruiken omarmen.

Efron Michael Simkin, Jason Barrett zullen produceren via hun banner Ninjas Runnin ‘Wild en Brian Volk-Weiss, Cisco Henson en Darin Olien zullen ook produceren via The Nacelle Company.

Hoewel de cijfers niet zijn vrijgegeven, werd het eerste seizoen van de reality-serie een verrassingshit toen het in première ging toen mensen gedwongen werden om op slot te gaan toen de COVID-19-pandemie de wereld trof.

Niet alleen hielpen sterke recensies en goede mond-tot-mondreclame bij het opbouwen van een fanbase, maar de show werd ook snel een grote winnaar op sociale media na de release op Netflix.

Please follow and like us:
Down To Earth Netflix Serie Met Zac Efron Start Productie Voor Seizoen 2 2
Pin Share

One thought on “Down To Earth Netflix Serie Met Zac Efron Start Productie Voor Seizoen 2

Comments are closed.