Sony dateert horrorfilm The Unholy voor het paasweekend

Sony The Unholy: Het paasweekend is minder dan een maand ver. Sony heeft aangekondigd dat op 2 april de bovennatuurlijke horrorfilm The Unholy van Evan Spiliotopoulus zijn debuut zal maken.

Sony The Unholy

The Unholy is gebaseerd op de James Herbert-roman Shrine. De film volgt Alice, een jong slechthorend meisje dat, na een verondersteld bezoek van de Maagd Maria, op onverklaarbare manier zieken kan horen, spreken en genezen.

Het nieuws verspreid zich van wonderbarelijke genezingen en mensen komen van overal om getuigen te zijn van haar wonderen.

Een in ongenade gevallen journalist (Jeffry Dean Morgan) beging de wonderen te onderzoeken in het kleine stadje New England in de hoop zijn carriere nieuw leven in te blazen.

Wanneer er angstaanjagende gebeurtenissen beginnen te gebeuren begint hij zich af te vragen of deze verschijnselen het werk is van de Maagd Maria of iets veel sinister is.

The Unholy wordt geproduceerd door Sam Raimi, Rob Tapert en Spiliotopoulos. Spiliotopoulos die de film schreef en regisseerde.

Executive producers zijn Andrea Ajemian en Romel Adam. Katie Aselton, William Sadler, Cricket Brown, met Diogo Morgado en Cary Elwes spelen de hoofdrollen.

Please follow and like us:
Sony dateert horrorfilm The Unholy voor het paasweekend 1
Pin Share