Nadine Velazquez speelt in ABC’s hiphop drama piloot ‘Queens’

Nadine Velazquez is aangetikt als de co-lead tegenover Brandy, Eve en Naturi Naughton in Queens , de uurlange piloot van ABC van Zahir McGhee, Sabrina Wind en ABC Signature.

In Queens , geschreven door McGhee en geregisseerd door Tim Story, komen vier vervreemde vrouwen van in de veertig – Naomi (Brandy), Jill (Naughton), Brianna (Eve) en Valeria (Velazquez) – bij elkaar om hun roem te herwinnen die ze hadden als de Nasty Bitches hun groep uit de jaren 90 die hen tot legendes maakte in de hiphopwereld.

Nadine Velazquez In Queens

Nadine Velazquez speelt Valeria, ook bekend als Butter Pecan. Beter bekend in de jaren 90 als de Puerto Ricaanse rapper Butter Pecan, is Valeria het vierde lid van de hiphopgroep, de Nasty Bitches.

Valeria was geen origineel lid, toegevoegd door de groepsmanager, Eric, vanwege haar moeiteloze sterrenkwaliteit.

Het werkte. De dames katapulteerden in supersterren met een nummer één plaat en een iconische video.

Valeria werd al snel het gezicht van de groep, terwijl ze onderweg de veren van de andere leden rimpelde. Maar het kon haar niets schelen. Ze is hier niet voor vrienden, ze is hier om te winnen.

Valeria is een ambitieuze en meedogenloze hustler met een sluwe charme, geboren uit een moeilijke jeugd. Als we haar twintig jaar later inhalen, is zij het enige lid van de groep dat nog in de schijnwerpers staat.

Valeria organiseert The Shade- Amerika’s best beoordeelde ochtendtalkshow. Valeria heeft dus geen reden om zich te herenigen met de groep wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Wanneer haar blinde ambitie haar echter in de war brengt, overweegt Valeria terug te keren naar het enige gezin dat ze ooit heeft gehad: de Nasty Bitches.

Pepi Sonuga speelt mee in de pilot. McGhee, Story and Wind uitvoerende producenten. ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios, is de studio.

Velazquez schreef en is van plan om La’Tina te schitteren / produceren , een serie in de maak bij Showtime van Will Smith’s Westbrook Studios en Frankie Shaw’s Our Lady Productions.

Ze is waarschijnlijk het best bekend om haar doorbraak-hoofdrol als Catalina op NBC’s My Name Is Earl. Ze speelde mee in de History-serie Six en in Universal’s Ride Along 2. Haar serie-credits omvatten ook belangrijke rollen in FX’s The League , de CW’s Hart of Dixie en TNT’s Major Crimes. Velazquez wordt vertegenwoordigd door LINK Entertainment en Abel Lezcano bij Del Shaw Moonves.

Please follow and like us:
Nadine Velazquez speelt in ABC's hiphop drama piloot 'Queens' 1
Pin Share

One thought on “Nadine Velazquez speelt in ABC’s hiphop drama piloot ‘Queens’

Comments are closed.