Cobra Kai Seizoen 4 gestart met productie en 2 nieuwe castleden voorgesteld

Seizoen 3 van Cobra Kai was een geweldige manier om het nieuwe jaar te beginnen en, zoals je zou verwachten, verlangen fans al naar een ander seizoen. Hoewel het waarschijnlijk een tijdje zal duren voordat we de verdere avonturen van Daniel LaRusso, Johnny Lawrence en hun karatestudenten zien, weten we nu dat seizoen 4 officieel van start is gegaan met de productie.

En met die belangrijke aankondiging komt nog een stukje nieuws, aangezien Netflix heeft bevestigd dat de serie twee nieuwe castleden toevoegt.

Netflix heeft bevestigd dat Cobra Kai seizoen 4 Dallas Dupree Young en Oona O’Brien in terugkerende rollen heeft toegevoegd. Volgens Variety zal Young Kenny spelen, een gepest kind dat karate zoekt in een poging zelfverdediging te leren. Ondertussen zal O’Brien een ander soort rol spelen door het personage van Devon. Het personage wordt beschreven als een potentiële karatestudent die zowel leergierig als competitief is, maar ze heeft ook een behoorlijk opvliegend karakter.

Naast deze nieuwe toevoegingen maakte Cobra Kai ook bewegingen met enkele van zijn gevestigde sterren. De streamer onthulde dat zowel Peyton List als Vaness Rubio zijn geüpgraded naar vaste klanten in seizoen 4.

List speelt de bekwame maar heethoofdige Cobra Kai-student Tory Nichols, terwijl Rubio Carmen Diaz speelt, de lieve en bezorgde moeder van Miguel Diaz.

Het is geweldig om te zien dat de twee een belangrijker aandeel krijgen, en het is eerlijk gezegd een beetje verrassend dat het pas nu gebeurt sinds ze de afgelopen seizoenen een cruciale rol hebben gespeeld in de serie.

Cobra Kai Seizoen 3 markeerde een belangrijk keerpunt voor de vervolgreeks Karate Kid . Tegen het einde van het seizoen besloten Johnny Lawrence en Daniel LaRusso hun krachten te bundelen tegen Cobra Kai van John Kreese.

In seizoen 4 zullen beide partijen het waarschijnlijk uitvechten tijdens het aanstaande All-Valley Karate Tournament.

Vooruitlopend op het evenement is het echter een veilige gok dat beide dojo’s nieuwe studenten willen werven, en dit is waar Kenny van Dallas Dupree Young en Devon van Oona O’Brien van Dallas kunnen binnenkomen.

Zo’n ontwikkeling zou een geweldige subplot kunnen zijn voor het seizoen, vooral als je bedenkt hoe hoog de inzet waarschijnlijk zal zijn.

Als dit gebeurt, kunnen Kenny en Devon gamechangers worden.

De opname van het All-Valley Tournament is ongeveer alles wat we weten op het gebied van plotdetails als het gaat om Cobra Kai Seizoen 4.

Maar wees niet bang, want de producers hebben plannen uitgestippeld voor het vierde seizoen en daarna . Ze zullen dus zeker een aantal grote verrassingen in petto hebben voor fans.

Het is altijd geweldig om nieuwe gezichten op Cobra Kai te zien , vooral frisse nieuwelingen zoals Dallas Dupree Young en Oona O’Brien.

Ze zouden moeten helpen om dingen op te frissen in wat klaar is om een ​​spannend seizoen te worden.

Please follow and like us:
Cobra Kai Seizoen 4 gestart met productie en 2 nieuwe castleden voorgesteld 1
Pin Share

One thought on “Cobra Kai Seizoen 4 gestart met productie en 2 nieuwe castleden voorgesteld

Comments are closed.