Metal Lords Netflix-film wat we tot nu toe weten

Netflix’s Metal Lords is een nog te verschijnen tienermuziekdrama gemaakt, geschreven en geproduceerd door het duo Game of Thrones , David Benioff en DB Weiss. Dit is wat we tot nu toe weten, inclusief wat informatie over casten, wat we van het verhaal kunnen verwachten en wie erbij betrokken is.

Om even samen te vatten, David Benioff en DB Weiss waren warm van hun run op HBO’s Game of Thrones, tekenden een uitgebreide deal met Netflix om nieuwe titels te produceren. Ze hebben al een aantal aankomende projecten aangekondigd, maar een van de eersten die waarschijnlijk zullen worden gerealiseerd, is Metal Lords.

Metal Lords is geproduceerd door David Benioff, maar geschreven door DB Weiss. Bighead Littlehead is het productiebedrijf achter de speelfilm. Greg Shapiro, bekend van The Hurt Locker, is ook als producer aan het project verbonden.

Peter Sollett, winnaar van de Cinefondation Award van het Filmfestival van Cannes, gaat regisseren . Sollett regisseerde Freeheld , met in de hoofdrol Ellen Page , de hoofdrolspeler van The Umbrella Academy , en afleveringen van shows als Hulu ‘s The Path en HBO ‘s Vinyl. Hij is ook van plan om de aanstaande live-action-aanpassing van de populaire videogame Minecraft te regisseren.

peter sollett minecraft

Metal Lords Het Verhaal

De plot van Metal Lords draait om twee middelbare scholieren en een meisje die proberen een Heavy Metal band op te richten en op het punt staan ​​mee te doen aan Battle of the Bands. De officiële synopsis voor Metal Lords luidt als volgt:

“Twee kinderen willen een heavy metal band beginnen op een middelbare school waar precies twee kinderen om heavy metal geven. Ze proberen een bassist te vinden, maar dat mislukt – maar ze vinden wel een meisje dat heel goed is in cello. Als ze hun conflicten niet kunnen oplossen en niet kunnen samenwerken, zullen ze nooit de Battle of the Bands winnen. “

De Rolverdeling Van Metal Lords

Oorspronkelijk dacht men dat de drie hoofdrollen werden gegeven aan Elisha Henig ( American Vandal, The Sinner ), Oakes Fegley ( Pete’s Dragon, Person of Interest ) en Isis Hainsworth ( Wanderlust, Harlots ). We zijn echter geïnformeerd dat terwijl ze in onderhandeling waren, Elisha en Oakes in ieder geval niet de rollen kregen, het is onduidelijk of Isis uiteindelijk werd gecast.

In februari 2021 maakte Netflix officieel de drie belangrijkste leads voor Metal Lords bekend: Jaeden Martell ( Knives Out , Defending Jacob ), nieuwkomer Adrian Greensmith en Isis Hainsworth . Het blijkt dat Hainsworth inderdaad de rol heeft gekregen zoals we aanvankelijk meldden.

Dankzij Daniel Richtman , insider in de film- en tv-industrie , hebben we de karakterbeschrijvingen van de drie film leiders.

Hunter voelt zich ongemakkelijk bij andere mensen en lijdt aan een disfunctioneel gezinsleven, maar hij verbergt zijn emoties achter zijn enige echte passie: heavy metal-muziek. Metal is het enige in zijn leven om de duisternis te laten verdwijnen en alles in orde te maken. Hij is slim, gedreven, gepassioneerd en buitengewoon verbaal. Hunter en Kevin zijn van plan een band te beginnen en iedereen te laten zien wat ze waard zijn.

Kevin is de verlegen jongen, die een groot hart heeft, maar niet weet hoe hij zijn emoties moet uiten. Gelukkig heeft hij Hunter, de leider van de band. Hunter moedigt hem aan om te evolueren naar een metal drummer van een drummer van een fanfare. Wanneer Kevin Emily ontmoet, ontdekt hij dat hij in staat is om contact te maken met een ander mens.

Emily speelt cello en is de enige echte muzikant van het trio. Net als Kevin is ze ook erg verlegen en afwezig op het sociale vlak. Ze is slim gevoelig en buitengewoon getalenteerd. Zij en Kevin, die zo op elkaar lijken, trekken elkaar uit hun schulp, maar hun relatie veroorzaakt conflicten met Hunter en Emily reageert niet goed op conflicten.

Productiestatus Metal Lords

Huidige productiestatus: Filmen (Laatst bijgewerkt: 16-11-2020)

Aanvankelijk zou Metal Lords in juli in productie gaan, maar de COVID-19-pandemie maakte dat onmogelijk. Later zou het filmen eind oktober 2020 beginnen in Portland, Oregon, VS. Dankzij Tara Dublin op Twitter hebben we vernomen dat het filmen is begonnen op 16 november 2020.

Metal Lords op Netflix

Op basis van de geplande productiestart en een standaard opnameduur van enkele maanden, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat Metal Lords in zomer / herfst 2021 op Netflix wordt uitgebracht . In februari 2021 bevestigde Netflix dat de film inderdaad in 2021 komt.

One thought on “Metal Lords Netflix-film wat we tot nu toe weten

Comments are closed.