Havoc Netflix Film Met Tom Hardy

Havoc: Netflix verdubbelt de totale deals met getalenteerde en bekroonde filmmakers, waardoor de meest recente is met Gareth Evans ( Apostle , Gangs of London ). Het eerste project dat uit deze deal voortkomt, is Havoc , een misdaaddrama met Tom Hardy ( The Revenant, Venom ). Evans zal de film schrijven en regisseren die momenteel in ontwikkeling is.

Gareth Evans is vooral bekend van zijn Indonesische vechtsportfilms als The Raid , The Raid 2 en Merantau, waarmee hij de Indonesische krijgskunst van pencak silat in de wereldcinema bracht. Evans staat ook bekend om het creƫren en regisseren van de veelgeprezen serie Gangs of London van Sky Atlantic, met Joe Cole ( Black Mirror, Peaky Blinders ) en Michelle Fairley ( Game of Thrones ).

De algehele deal van Netflix met Evans is al een tijdje in ontwikkeling, volgens Deadline , en beide partijen wilden ervoor zorgen dat Tom Hardy op slot zat voordat ze iets aankondigden. Netflix hield erg van de stijl van Evans en begon een deal uit te werken na hun samenwerking aan de horrorthriller Apostle uit 2018 , met in de hoofdrol Dan Stevens, Michael Sheen en Lucy Boynton.

De producenten achter Havoc van Netflix zijn Gareth Evans voor One More One Productions ( Apostle ), Ed Talfan voor Severn Screen ( Apostle, The Pembrokeshire Murders ) en Aram Tertzakian voor XYZ Films ( Mandy, The Silencing ). Hoofdrolspeler Tom Hardy is ook klaar om te produceren.

Het Verhaal

Het verhaal speelt zich af na een drugsdeal die fout is gelopen, wanneer een gekwetste detective zich een weg moet banen door een criminele onderwereld om de vervreemde zoon van een politicus te redden, terwijl hij een diep web van corruptie en samenzwering ontrafelt dat zijn hele stad verstrikken.

Hoewel het uitgangspunt van de film geen nieuwe grond breekt, heeft het geen bronmateriaal en dat kan verfrissend aanvoelen voor het soort Netflix-kijker die zich misschien overweldigd voelde door de recente push naar franchises, aanpassingen, sequels, prequels en reboots.

Havoc De Hoofdrol

Vanaf februari 2021 is alleen aangekondigd dat Tom Hardy de hoofdrol speelt in Netflix’s Havoc . Hardy zal de hoofdrol spelen, vermoedelijk de eerder genoemde ‘gekneusde detective’. Hardy staat bekend om zijn rollen in vele films en tv-series, waaronder The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road, Venom, Capone, Inception, Peaky Blinders en meer.

Productie

Volgens nummer 1235 van Production Weekly zal Netflix’s Havoc momenteel eind juni 2021 in productie gaan. De opnames vinden voornamelijk plaats in Wales, VK.

Havoc Debuut Op Netflix

Gezien een productiestart in juni 2021 kunnen we de mogelijkheid uitsluiten dat Netflix’s Havoc in 2021 wordt uitgebracht, maar ergens in 2022.

Kijk je uit naar Havoc op Netflix? Laat het ons weten in de comments en bewaar dit als bladwijzer voor alle toekomstige updates.

Please follow and like us:
Havoc Netflix Film Met Tom Hardy 1
Pin Share