Drive To Survive Netflix Docu-Serie Keert terug voor seizoen 3 bekijk teaser

Netflix achter de schermen Formule 1 docu-serie “Formula 1: Drive to Survive” keert terug voor zijn derde seizoen. De serie werd gefilmd tijdens het F1-seizoen 2020. Voor degenen die niet bekend zijn met de serie: er wordt een kijkje achter de schermen genomen bij de teams en coureurs in de Formule 1 en bij exclusieve cockpitbeelden en opnames van de races.

Seizoen 1 ging in maart 2019 in première en bracht een heel nieuw publiek in de wereld van de motorsport. Je kunt hieronder een korte teaser voor seizoen 3 zien en de komende weken een volledige trailer verwachten.

De 10 afleveringen van Series Three van F1: Drive To Survive, die net voor de seizoensopener van 2021 in Bahrein van start gaan, zullen zich verdiepen in het ongekende 2020-seizoen, waarin langdurige records werden verbroken door Lewis Hamilton, dramatische coureursbewegingen en schokkende overwinningen voor mensen als Sergio Perez en Pierre Gasly – allemaal tegen de achtergrond van het racen onder de coronavirus-pandemie, waardoor de geplande seizoensstart moest worden afgebroken, en zag een aantal coureurs buitenspel worden gezet nadat ze het virus hadden opgelopen.

De serie zal terug keren op 19 maart 2021. Rekening houden dat er in de huidige omstandigheden altijd verplaatsingen kunnen zijn van vooropgestelde releases.

Drive To Survive Netflix Docu-Serie Keert terug voor seizoen 3 bekijk teaser 1

Drive To Survive Netflix Docu-Serie Teaser

Please follow and like us:
Drive To Survive Netflix Docu-Serie Keert terug voor seizoen 3 bekijk teaser 2
Pin Share

One thought on “Drive To Survive Netflix Docu-Serie Keert terug voor seizoen 3 bekijk teaser

Comments are closed.