Sony Neemt Beslissing Over Cinderella, Ghostbusters Afterlife En Uncharted

Sony heeft een beslissing genomen voor talloze titels zoals Ghostbusters After Life, Cinderella met Camila Cabello’s en Uncharted met Tom Holland. Het is weer een gevolg van de heersende pandemie die Sonny er toe bracht om drastische beslissingen te nemen. Zo blijft Covid-19 zijn invloed hebben op het huidig film gebeuren.

Sony

De beslissing kwam enkele minuten nadat No Time To Die de nieuwste James Bond film werd uitgesteld (lees hier meer over). Dat we de hoop hadden dat 2021 beter zou zijn dan 2020 krijgt vroeg in het jaar al een dumper te verwerken. De beslissingen worden genomen omdat de meeste bioscopen nog altijd gesloten blijven.

Sony heeft de release datum van verschillende films uitgesteld waaronder Assepoester die op 16 juli zal verschijnen in plaats van 5 februari.

Sony’s Peter Rabbit 2 The Runaway is verschoven met twee maanden van 2 april naar 11 juni.

Ghostbusters werd op zijn beurt uitgestel naar 11 november.

Uncharted was gepland om te verschijnen vorig jaar op 18 december en is uitgesteld naar 5 maart 2021 de reden van deze uitstelling zou te maken hebben met moeilijkheden in de planning en de zesde regisseur die het project zou verlaten.

Velen hadden verwacht dat “Assepoester” de releasedatum van februari zou verlaten omdat de studio (Sony)  geen enkel stukje marketing- of promotiemateriaal had uitgebracht voor de door Kay Cannon geregisseerde sprookjesaanpassing. Met de vacature “Assepoester’s” is Disney en “The King’s Man” uit de 20e eeuw (12 maart) de enige grote titel die nog op schema staat voor het eerste kwartaal van 2021.

Net zoals in 2020 zijn de meeste grote films voor de eerste paar maanden van het jaar verplaatst naar halverwege de zomer of later. Het is ook nodig dat de films een andere premiere datum krijgen. De budgetten zijn niet miniem en in de huidige toestand met de meeste bioscopen gesloten zou er te veel verlies gemaakt worden. Wat ook Sony deed besluiten dat het verplaatsen de beste oplossing is.

In de VS komt het bioscoop bezoek heel traag terug wat blijkt uit het afgelopen weekend waar de actiethriller van Liam Neeson The Marksman afsloot met slecht 3 miljoen dollar. Deze evolutie inspireert de grote studio’s niet om een kans te wagen met de films die voor inkomsten moeten zorgen.

Niet enkel de bioscopen zijn het slachtoffer van de verplaatsingen van verwachtte kaskrakers ook voor streamingdiensten als Netflix, Disney Plus, Hulu, Apple Tv en Amazon. Voor de streamers De verplaatsingen hebben tot resultaat dat de films ook later beschikbaar zullen zijn op hun diensten. Het is aan de streamers om hun agenda toch gevuld te krijgen met de nodige titels om abonnees blijven te bekoren.

Als je de sociale media raadpleegt merk je in de verschillende groepen dat er bij de abonnees van de verschillende diensten al ongenoegen is over het aanbod. Wat is 2020 een succes jaar was zou voor de streamers 2021 wel eens een tegenvaller kunnen worden.

Tip

Verschillend film en serie nieuws kan je ook volgen op onze website Film Epic Place maar ook via de Facebookgroup wordt snel lid en blijf op de hoogte van nieuws over de verschillende onderwerpen. Wil je nog meer informatie kan je terecht op Media Epic Place en ben je op zoek naar Nieuws en Sport, Beauty en Gezondheid dan bezoek je best Epic Place.

Please follow and like us:
Sony Neemt Beslissing Over Cinderella, Ghostbusters Afterlife En Uncharted 1
Pin Share