Netflix Bridgerton Gezien Hier Zijn Vijf Tips Om Te Streamen

Netflix Bridgerton serie heeft bewezen een enorme hit te zijn voor Netflix, met miljoenen abonnees die in de ban zijn geraakt van de nieuwe periodedrama. De serie is gebaseerd op de reeks historische romans van Julia Quinn en speelt zich af in het Engeland van het Regententijdperk en volgt de jonge mannen en vrouwen van de high society van Londen die voor het eerst de huwelijksmarkt betreden.

Voor zij die na het kijken van Netflix Bridgerton toch liever wat anders willen, kunnen is kijken welke films er in de loop van 2021 in de bioscopen en op de streamers zullen debuteren. De eerste zes maanden kan je hier bekijken de laatste zes maanden klik je hier.

Dat Bridgerton een hit is bevestigen de cijfers de serie is door 63 miljoen huishoudens gestreamd sinds de release op eerste kerstdag. De serie wordt geprezen voor de indrukwekkende kostuums, raciaal diverse casting en sekspositief wereldbeeld.

Tips Na Netflix Bridgerton

POLDARK

Aidan Turner in Poldark, die van 2015 tot 2019 vijf series liep

Door Aidan Turner te markeren als een van de culturele hunks van de jaren 2010, is de recente aanpassing van Poldark door de BBC geliefd bij publiek over de hele wereld. Turner schittert als Ross Poldark, een legerkapitein die van oorlog naar Cornwall terugkeert en ontdekt dat zijn jeugdliefde (Heida Reed) verloofd is met zijn neef. Bekijk hier meer informatie en trailer.

ANNE WITH AN E

Anne with an E is a more family friendly choice

Anne with an E, gebaseerd op de klassieke kinderroman Anne of Green Gables van Lucy Maud Montgomery, speelt zich af in het begin van de 20e eeuw en met Amybeth McNulty als de titulaire roodharige wees. Lief en charmant, dit is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een show die ‘gezinsvriendelijker’ is. Bekijk hier meer informatie en trailer

The Last Czars

The Last Czars' actors vs. people they portrayed (PHOTOS) - Russia Beyond

Een andere stomende koninklijke ravotten, The Last Czars, volgt het bewind van Nicholas II (Robert Jack), de laatste Romanov-keizer van Rusland aan de vooravond van de revolutie van het publiek. De show liep maar voor één serie, maar er zijn nog steeds zes afleveringen waar je je tanden in kunt zetten. Bekijk hier meer informatie en trailer.

PRIDE AND PREJUDICE

The BBC's Pride and Prejudice miniseries is the best adaptation of the book  ever made - Vox

Als het op historische drama’s aankomt, is het moeilijk om de klassiekers te verslaan en deze BBC-miniserie uit 1995 wordt om alle goede redenen aanbeden door iedereen, van tieners tot leraren Engels. Om het verhaal van Jane Austen tot leven te brengen, hebben we Jennifer Ehle als Elizabeth Bennet en Colin Firth als Mr Darcy, hoewel het in deze bewerking moeilijk is om zoveel van iemand te houden als Alison Stedman en haar geïnspireerde vertolking van matriarch mevrouw Bennet. Bekijk hier meer informatie en trailer.

REIGHN

Reign kijken? Serie 2013 | tvserieskijken.nl

Reign is een Amerikaanse televisieserie van The CW, de serie vertelt een alternatieve versie van het leven van Mary Stuart de koningin van Schotland (1542-1587). De serie werd bedacht door Stephanie Sengupta en Laurie McCarthy en geproduceerd door CBS studios. De serie speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1557 en volgt het leven van de Schotse koningin Mary terwijl ze aan het Fanse hof verblijft. Bekijk hier meer informatie en trailer

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)