Jamie Lee Curtis zegt dat een vervolg op Freaky Friday gaat gebeuren

Het lijkt erop dat het vervolg op ‘Freaky Friday’ bijna goedkeuring krijgt – als dat nog niet is gebeurd. Hoewel een reünie van Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan niet officieel is aangekondigd, bood Curtis een suggestie aan tijdens ons gesprek op de Producers Guild Awards zaterdag.

Het gaat gebeuren, zei ze. “Zonder te zeggen dat er officieel iets gebeurt, kijk ik naar je en zeg: ‘Natuurlijk gaat het gebeuren.’ Het gaat gebeuren.

Jamie Lee Curtis Freaky Friday

Op 14 februari deelde Curtis een foto van haar en Lohan op Instagram met het onderschrift: ‘Het is vrijdag. Ik zeg het maar! Freaky vingers gekruist!

Lohan reageerde op de post met emoji’s van gekruiste vingers, een smiley met hartogen en twee handen omhoog.

Tijdens de première in Los Angeles van ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ in november vertelde Curtis me: ‘Er is geen geplande datum, maar we praten. Mensen praten. De juiste mensen praten.”

Ze voegde toe: “Ik ben over een week 64 en Lindsay is 36… [Een vervolg] leent zich zo mooi, we zijn er allebei voor toegewijd, en het is niet aan ons om het te maken. Het is aan Disney om het te maken en ik denk dat ze geïnteresseerd zijn en erover praten.”

Ondertussen raakte Diego Luna bijna in tranen toen zijn twaalfjarige dochter Fiona, een grote fan van ‘Freaky Friday’, werd voorgesteld aan Jamie Lee Curtis. ‘Ik sta op het punt te huilen’, zei de ‘Andor’-ster terwijl hij toekeek hoe Jamie Lee Curtis Fiona omhelsde.

“Ik heb haar net verteld dat ze naar de première van ‘Freaky Friday 2’ gaat en ik heb haar een geheim verteld dat niemand weet,” fluisterde Curtis in Fiona’s oor. “Zij is de enige ter wereld die weet wat ik haar net heb verteld.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Jamie Lee Curtis zegt dat een vervolg op Freaky Friday gaat gebeuren

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)