The Umbrella Academy Netflix heeft aangekondigd dat Nick Offerman, Megan Mullally en David Cross de cast van het vierde en laatste seizoen zullen versterken.

Het is in augustus 2022 aangekondigd dat de populaire serie met de vierde seizoen zou worden afgerond.

The Umbrella Academy: Offerman (The Last of Us, Parks and Recreation) en Mullally (Will & Grace, Party Down), die in het echte leven getrouwd zijn, zullen Drs. Gene en Jean Thibedeau spelen. De personages worden beschreven als “een getrouwd paar gemeenschapsonderwijsprofessoren uit New Mexico die verstandige schoenen dragen en lijden aan de meest extreme vorm van deja vu die deze tijdlijn ooit heeft gezien”.

The Umbrella Academy

Cross (Arrested Development, Mr. Show) zal Sy Grossman spelen, beschreven als “een eerlijke, verlegen zakenman en gezinsman, wanhopig om verbinding te maken met zijn vervreemde dochter, die niets onbeproefd zal laten om haar terug te krijgen”.

De drie voegen zich bij de terugkerende castleden Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya en Colm Feore. De productie van het laatste seizoen is momenteel in volle gang in Toronto.

Netflix heeft nog geen bevestiging gegeven van het aantal afleveringen voor het vierde seizoen, maar meerdere bronnen zeggen dat het laatste seizoen korter zal zijn dan de 10-afleveringenseizoenen die de show in het verleden heeft gedaan. Het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’ werd in juni 2022 op Netflix gedropt, met seizoen 2 in 2020 en seizoen 1 in 2019. De show is gebaseerd op de grafische romans met dezelfde naam geschreven door Gerard Way en geïllustreerd door Gabriel Bá. Het volgt een familie van geadopteerde broers en zussen met superkrachten die proberen de einde van de wereld te voorkomen.

Steve Blackman ontwikkelde de serie voor de televisie en is executive producer en showrunner onder zijn Netflix-overkoepelende deal. Jesse McKeown, Mike Richardson, Keith Goldberg, Scott Stuber en Beau Bauman zijn ook executive producers. Way en Bá zijn co-executive producers. De serie wordt gemaakt voor Netflix door UCP.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “The Umbrella Academy Netflix heeft aangekondigd dat Nick Offerman, Megan Mullally en David Cross de cast van het vierde en laatste seizoen zullen versterken.

Het is in augustus 2022 aangekondigd dat de populaire serie met de vierde seizoen zou worden afgerond.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)