Henry Danger seizoenen 4-5 komen naar Netflix in maart 2023

Henry Danger seizoenen 4-5 komen naar Netflix in maart 2023 In 2021 overheerste een onwaarschijnlijke show de top 10 gedurende meer dan een maand. Begin 2021 werden de seizoenen 1-3 van Henry Danger toegevoegd aan Netflix in de VS en hoewel het niet werd verwacht, hebben we nu twee jaar later bevestiging dat de overige twee seizoenen naar Netflix komen.

Henry Danger Maart 2023 Netflix

Snel terugspoelen voor iedereen die niet bekend is met de serie. De serie, gemaakt door Dana Olsen en Dan Schneider, volgt een jonge 13-jarige die op zoek is naar een deeltijdbaan, die uiteindelijk een sidekick-superheld wordt. De reeks liep vijf seizoenen tussen 2014 en 2020.

De eerste drie seizoenen werden gedeeltelijk toegevoegd aan Netflix op 15 januari 2021; het stond wekenlang in de top 10-serielijst op Netflix. De spin-off, Danger Force, werd gedeeltelijk toegevoegd aan Netflix VS in september 2022.

Seizoenen 4-5 van Henry Danger komen naar Netflix VS in maart 2023 Tot februari 2023 dachten we dat er geen nieuwe seizoenen van Henry Danger naar Netflix kwamen.

De reden hiervoor is hoe Paramount series aan Netflix licentieert. In plaats van hele collecties series toe te voegen, licentiëren ze vaak strategisch en met slechts een select aantal seizoenen. Dat is het geval geweest met verschillende Nickelodeon-series.

Tot nu toe sluiten we seizoenen 4 en 5 van Henry Danger uit vanwege de veronderstelling dat Paramount erop gokt dat je verslaafd genoeg zou zijn om je binge-sessie voort te zetten op Paramount+ (waar alle 5 seizoenen streamen).

Komen er nieuwe seizoenen van Henry Danger naar Netflix wereldwijd? Henry Danger streamt buiten de Verenigde Staten in bijna twee dozijn regio’s volgens Unogs, maar het seizoensbeschikbaarheid is wisselend.

In Canada streamen seizoenen 1-3 zoals in de VS, maar het is onbekend of ze ook de nieuwere seizoenen in maart 2023 zullen ontvangen.

Voor de meerderheid van alle andere Netflix-regio’s heb je alleen toegang tot het eerste seizoen (bestaande uit 26 afleveringen) en dat zal waarschijnlijk zo blijven voor de voorziene toekomst, wat betekent dat je Paramount+ nodig hebt om je binge voort te zetten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Henry Danger seizoenen 4-5 komen naar Netflix in maart 2023

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)