Negen van de populairste series van CBS, waaronder “NCIS”, “Survivor” en “60 Minutes” zijn allemaal voor nog een seizoen verlengd.

CBS heeft negen van zijn series verlengd voor nieuwe seizoenen: de procedurele drama’s “NCIS”, “NCIS: Hawai’i” en “CSI: Vegas”; de nieuwsprogramma’s “60 Minutes” en “48 Hours”; en de realityseries “Survivor”, “The Amazing Race”, “Tough as Nails” en “Lingo”.

CBS

Deze series voegen zich bij andere recent aangekondigde verlengingen bij CBS, waaronder “Fire Country”, “Young Sheldon” (als laatste deel van een verlenging voor drie seizoenen in 2021), “Ghosts”, “The Neighborhood”, “Bob Hearts Abishola”, “So Help Me Todd”, “The Equalizer” (als laatste deel van een verlenging voor twee seizoenen in 2022), “FBI”, “FBI: International” en “FBI: Most Wanted” (als laatste deel van een verlenging met twee seizoenen voor elke serie van de franchise in 2022). 

Daarnaast gaf het netwerk een serieorder aan “The Never Game”, een drama met Justin Hartley in de hoofdrol en gebaseerd op het gelijknamige boek.

Amy Reisenbach, President van CBS Entertainment, verklaarde: “Dit seizoen zet CBS zijn winnende traditie voort, met een ongeëvenaarde combinatie van terugkerende topseries en nieuwe hitseries die een enorm publiek vermaken op zowel uitzending als streaming.” 

Onder de series die nog moeten worden verlengd is “East New York”, de politieprocedure met Amanda Warren als adjunct-inspecteur Regina Haywood die in oktober 2022 in première ging. 

Reisenbach voegde eraan toe: “Het is een bewijs van het geweldige werk dat ons beste talent voor en achter de camera verricht, dat we weer een uitzonderlijk seizoen hebben gehad, en ik weet dat we alleen maar verder zullen bouwen op dit fundament van uitstekende programmering terwijl we vooruitkijken naar het volgende najaar.”

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Negen van de populairste series van CBS, waaronder “NCIS”, “Survivor” en “60 Minutes” zijn allemaal voor nog een seizoen verlengd.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)